7points - rozšíření balkonu

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Podzimní depresi zažeňte aromaterapií

Podzimní depresi zažeňte aromaterapií

vyšlo 5.9.2010

S příchodem podzimu, a tím pádem i sychravého a nevlídného počasí, je příjemným pozbuzením těla i mysli aromaterapie. Rostlinné silice si můžete doma nechat unikat volně nebo pomocí aromalampy, v níž těkají látky díky zahřívání rychleji. Éterické oleje však můžete použít klidně i při masáži.

 
Sedací vaky Tuli

Sedací vaky Tuli

vyšlo 25.8.2010

Tento kousek moderního designového nábytku vnese originálního ducha do každého interiéru. A hlavně je neskutečně pohodlný. Dokonale se přizpůsobí vašemu tělu a stane se tak jedinečným místem relaxace. Přinášíme vám super tip, kde si můžete sedací vak koupit!

 
Sedací soupravy na zakázku - Pšenčík

Sedací soupravy na zakázku - Pšenčík

vyšlo 18.8.2010

Pro zákazníky, kteří se obávají nechat si vyrobit sedací soupravu či pohovku na zakázku, je určen právě tento článek. Postup je celkem jednoduchý. Změřte volné místo ve vašem obýváku, údaje napište a vemte s sebou k nám do obchodu - www.sedacisoupravynazakazku.cz.

 
Inspirace pro obývací pokoj

Inspirace pro obývací pokoj

vyšlo 16.6.2010

Jak by měl vypadat obývací pokoj? Co by v něm nemělo chybět a jaké použít barvy? To je jen několik otázek, které řeší každý, kdo právě přemýšlí o jeho realizaci. Je důlěžité si uvědomit, že obývací pokoj je prostor setkávání se s rodinnými příslušníky a přáteli. Je to prostor, který by měl být vzdušný, prostorný a dostatečně prosvětlený. Pokud si potrpíte na designové solitérní prvky, tak právě zde nejlépe vyniknou.

 
Nábytek do samostatné jídelny

Nábytek do samostatné jídelny

vyšlo 10.6.2010

V našich končinách je zakořeněným zvykem stolovat u kuchyňského stolu přímo v kuchyni. V současné době se však zejména v rodinných domech stále více rozšiřuje trend samostatných jídelen. Jste-li těmi šťastnými a neřešíte potíže s prostorem, určitě byste měli věnovat dostatečnou pozornost výběru kvalitního nábytku do jídelny.

 
Ložnice HANÁK – dáme tvar Vašim snům

Ložnice HANÁK – dáme tvar Vašim snům

vyšlo 28.5.2010

Spánek je pro život člověka důležitý. Kvalita odpočinku rozhoduje o Vaší náladě, fyzické kondici a tím také o úspěchu Vašeho pracovního dne. Luxusní ložnice Hanák Vám přinášejí relaxaci, inspiraci pro chvíle s partnerem, bezpečí, klid a jistotu, že právě tady načerpáte nejvíce energie.

 
Designové doplňky na terasu i zahradu

Designové doplňky na terasu i zahradu

vyšlo 11.5.2010

Léto se blíží a s ním i častější pobyt na terase i na zahradě. Pokud ještě nemáte na sezónu grilování a pikniků vše připraveno, je načase to dohnat. S výběrem by vám mohlo pomoci několik našich designových tipů, jak vaše exteriéry nevšedně a zajímavě oživit.

 
Sedací vaky a pytle – originální a zdravé sezení

Sedací vaky a pytle – originální a zdravé sezení

vyšlo 1.4.2010

Takzvané sedací vaky jsou revoluční novinkou v nábytkářském průmyslu a originální alternativou ke klasickým křeslům a sedačkám, často těžkým a nepohodlným. Chcete-li sedět zdravě a zároveň pohodlně, představují zajímavou a přitom cenově nenáročnou možnost, která navíc do Vaší domácnosti vnese styl.

 
Terapeutické židle chrání vaše zdravé sezení

Terapeutické židle chrání vaše zdravé sezení

vyšlo 31.3.2010

Terapeutické židle představují novou kategorii zdravotní ergonomické židle pro dlouhé sezení bez škodlivých následků. V čem jsou jiné než běžné kancelářské židle? Především zcela automaticky podepírají tělo při sedu a nutí nás sedět vzpřímeně s rovnými zády.

 
Barvy v bytě VIII. - Modrá

Barvy v bytě VIII. - Modrá

vyšlo 29.3.2010

Poslední ze základních barev vedle červené a žluté, které jsme rozebrali v minulých dílech našeho seriálu, je barva modrá. Je barvou pohody, klidu a míru, ale také dálek, chladu a smutku. Jedná se o studenou barvu, a proto s ní musíme zacházet opatrně, aby nepůsobila odměřeně či dokonce nepřátelsky.

 
Židle jako terapie

Židle jako terapie

vyšlo 10.3.2010

Věřte nebo ne, tento titulek není zdaleka přehnaný. I proto se židle, o které bude řeč, jmenuje Therapia. Momentálně jako jediná kancelářská židle na trhu umožňuje komplexní tzv. aktivní sed, který má obrovské pozitivní vlivy na vaše zdraví. Člověku automaticky přenastavuje tělo do přirozenější pracovní pozice.

 
Příborníky, kredence a komody slaví svůj comeback

Příborníky, kredence a komody slaví svůj comeback

vyšlo 6.3.2010

Bez příborníku si dříve téměř žádná rodina nedovedla představit svou domácnost. Návrat k rodinnému stolování je dnes oproti minulosti více než patrný. Věnuje se daleko více pozornosti výzdobě stolu včetně doplňků, pro které už není v kuchyňské lince místo. A pak se opět dostává ke slovu právě příborník v jídelním koutě či obývacím pokoji.

 
Úložné prostory v pracovně

Úložné prostory v pracovně

vyšlo 4.3.2010

Stále více lidí pracuje z domova a k tomu potřebuje mít svůj klid. Bez pracovny nebo alespoň pracovního koutu by se dnes již neobešli. Místo k práci je ale potřeba vybavit především účelně, aby vám dobře sloužilo a měli jste vše potřebné po ruce, což nemusí být vždy úplně jednoduché.

 
Bílá barva do dětských pokojů

Bílá barva do dětských pokojů

vyšlo 3.3.2010

Současným silným trendem v tradičně barevných dětských pokojích je použití nábytku s bílými nebo téměř bílými barvami. Bílá se používá většinou jako doplňková barva v kombinaci s růžovou (dívky) či modrou (chlapci).

 
Vychytávky do skříní a šaten

Vychytávky do skříní a šaten

vyšlo 27.2.2010

Úsporná ramínka na oblečení, speciálně vytvarované věšáky a stojany, přihrádky na bačkory, ponožky nebo kravaty. To jsou pomocníci, kteří vám ušetří v šatníku spoustu místa a zároveň mu dodají punc přehlednosti.

 
Patinování je kouzlení s časem

Patinování je kouzlení s časem

vyšlo 25.2.2010

Pokud se ve vašem domově najdou rámy starých zrcadel, kování na nábytku nebo kovové svícny, možná byste chtěli dopřát těmto starším kouskům ještě více omšelý vzhled. Pro získání starobylého vzezření nejen nábytku lze s úspěchem použít techniku patinování, s jejíž pomocí je možné zdobit různé materiály.

 
Barvy v bytě VII. - Zlatá a stříbrná

Barvy v bytě VII. - Zlatá a stříbrná

vyšlo 22.1.2010

Dnes v našem seriálu trochu odbočíme. Než rozebereme poslední ze základních barev, tedy modrou, povíme si něco o zlaté a stříbrné barvě. Hojnost, lesk a bohatství. To jsou atributy, které nám tyto barvy evokují. Jejich použití v interiéru není zcela jednoduché, neboť se ani jednou z nich nedají pokrývat velké plochy. Vhodně zkombinované a s citem užité coby doplňková barva se však stříbrná i zlatá v místnosti krásně vyjímají. Proto se jich určitě nebojte.

 
< 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.