7points - rozšíření balkonu

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Čištění bytových textilií

Čištění bytových textilií

vyšlo 27.12.2011

Jak se bez rizika poškození látky zbavit prachu a špíny? Co je lepší, vyprat potahy doma nebo je svěřit chemické čistírně? Podobné dilema nikdy nevyřešíte, neboť každá látka má jiné vlastnosti a každá potřebuje ošetřovat jinak.

 
Vánoční stolování – jak připravit štědrovečerní tabuli

Vánoční stolování – jak připravit štědrovečerní tabuli

vyšlo 23.12.2011

Štědrý den se kvapem blíží, děti už škrtají dny v kalendáři a hospodyňky začínají uvažovat, jak letos nazdobí a čím ozvláštní svou štědrovečerní tabuli. Stačí dodržovat několik jednoduchých zásad, které se zkombinují s vhodnými doplňky a snadno si tak vykouzlíte nádherně upravený slavnostní stůl.

 
Stále živý vánoční stromek

Stále živý vánoční stromek

vyšlo 17.12.2011

Řeč tentokrát nebude o umělých vánočních stromcích, které se opravdu někdy tváří jako stále živé. Stromy, které jsou opravdu živé a neskončí po Vánocích u popelnice jsou buď zasazeny v zemi na zahrádce nebo v květináči.

 
Vonné tyčinky – aromaterapie s vůní orientu

Vonné tyčinky – aromaterapie s vůní orientu

vyšlo 8.12.2011

Vonné tyčinky, které u nás známe převážně z čajoven, se v mnoha asijských zemích používají již tisíce let při chrámových obřadech. Jejich výroba je považována dokonce za starodávné posvátné umění. Také nám mohou posloužit jako forma aromaterapie, nebo v případě, když potřebujeme provonět interiér výraznou vůní. Ta se uvolňuje rychle a je poměrně intenzivní.

 
designSUPERMARKET slaví 5. narozeniny

designSUPERMARKET slaví 5. narozeniny

vyšlo 29.11.2011

Přehlídka současného designu, která je osobitou předvánoční odpovědí na konzumní kulturu chrámů spotřební kultury plné levných, masových výrobků pochybné estetiky, se v Praze letos uskuteční už popáté. V tradičním termínu od 7. do 11. prosince bude možné zakoupit řadu neotřelých doplňků do domácnosti, ale i módních artefaktů na sebe tentokrát na nové adrese - v Paláci Archa.

 
Adventní dekorace

Adventní dekorace

vyšlo 26.11.2011

Vánoční hvězda neboli poinsettie je nejoblíbenější vánoční rostlinou. Oplývá totiž přirozeným šarmem a během chvilky dokáže navodit příjemnou a pohodovou atmosféru. Skvěle se hodí pro zvelebení každého interiéru a nevěřili byste, kolik nejrůznějších vánočních dekorací jde s její pomocí vytvořit.

 
Tipy na dárky pro milovníky vaření a stolování

Tipy na dárky pro milovníky vaření a stolování

vyšlo 25.11.2011

Jestliže uvažujete nad tím, čím o Vánocích potěšit své blízké, o kterých víte, že patří mezi milovníky dobrého jídla, rádi vaří a kultura stolování jim není cizí, máme pro vás několik tipů. V těchto dárcích se snoubí praktičnost s moderním designem a mnohdy také vtipem. Skvěle tak oživí každou kuchyni a přitom se stanou nezbytnými pomocníky.

 
Koupelnové předložky GRUND – elegance ve Vaší koupelně

Koupelnové předložky GRUND – elegance ve Vaší koupelně

vyšlo 7.11.2011

Firma GRUND právě přichází na trh s nejnovější kolekcí koupelnových předložek pro rok 2012-13. Široká škála modelů nabízí vzory a barevné kombinace odrážející nejnovější trendy z oblasti bytového designu. Výbornou kvalitu, svěží moderní design a zajímavé ceny - to vše najdete na www.grund.cz

 
Designové dárky do domácnosti pro celou rodinu

Designové dárky do domácnosti pro celou rodinu

vyšlo 31.10.2011

Vánoční čas se nezadržitelně blíží. Potěšte členy rodiny netradičními designovými dárky do domácnosti, které ji oživí a dodají jí šmrnc a punc efektní jedinečnosti. Okořeňte obydlí vaše nebo vašich blízkých něčím, co je potěší originalitou a co s sebou zároveň nese i punc praktičnosti. Nezapomněli jsme ani na děti, ani na čtyřnohé miláčky.

 
Jak vybrat vhodnou kancelářskou židli?

Jak vybrat vhodnou kancelářskou židli?

vyšlo 21.10.2011

Stále více lidí má sedavé zaměstnání a na židli nebo v křesle prosedí většinu pracovní doby. Kvalita kancelářské židle nebo křesla potom do značné míry ovlivňuje naše pohodlí při práci, pracovní výkon a hlavně naše zdraví. Výběru křesla nebo židle je tedy nutné věnovat dostatečnou pozornost.

 
Elegantní stojany na CD a DVD

Elegantní stojany na CD a DVD

vyšlo 13.10.2011

Už vás také přestává bavit, jak se vám doma hromadí kupy nejrůznějších CD a DVD nosičů, které jste nasbírali za posledních pár let? Mnohdy ani nevíme, jestli jsou naše nebo od někoho půjčené, co je na nich nahráno a už vůbec nás nenapadá kam je všechny uložit. Jestliže si jich chcete v budoucnu ještě užít, pořiďte si vhodný stojan nebo pořadač, který jednou pro vždy zatočí s nepořádkem.

 
Barvy v bytě XI. - Zelená

Barvy v bytě XI. - Zelená

vyšlo 4.10.2011

Po oranžové a fialové, které jsme si představili v minulých dílech našeho seriálu o barvách v interiéru, si dnes něco povíme o třetí doplňkové barvě, a tou je zelená. Pro mnohé je to barva živé přírody, kterou s radostí při zařizování bytu použijí, pro jiné však strašák, kterého se bojí pustit do domácnosti. Proč?

 
Multifunkční taburetky

Multifunkční taburetky

vyšlo 9.8.2011

Není snad nic příjemnějšího, než se po náročném dni uvelebit do sedačky a natáhnout si nohy. K tomu nám skvěle poslouží taburet, tedy stolička bez opěradla či chcete-li nízké sedátko na čtyřech nožkách. Pro své malé rozměry a variabilní využití se taburety staly velmi oblíbenými dekoračními prvky, které doplňují lidská obydlí již po více než 10 tisíc let.

 
Sháníte kvalitní psací stůl? Zkuste Homemarket

Sháníte kvalitní psací stůl? Zkuste Homemarket

vyšlo 8.8.2011

Psací stůl patří mezi nejvíce používaný nábytek v domácnosti. Je důležité, aby byly psací stoly kvalitní a splňovaly všechna kritéria. Kvalitní a cenově dostupné psací stoly si vyberete na www.nabytek-homemarket.cz.

 
Jakou vybrat sedací soupravu aneb kůže versus umělá eko kůže

Jakou vybrat sedací soupravu aneb kůže versus umělá eko kůže

vyšlo 4.8.2011

Kožené sedací soupravy byly vždy znakem luxusu a pohodlí, bohužel však nejsou každému finančně dostupné. Řada lidí proto od investice do pravé kožené sedačky upustila a zaměřila se na různé levnější imitace kůže, jako je koženka nebo umělá useň, tzv. "ekokůže". Jaké jsou mezi těmito materiály rozdíly, si povíme v následujícím článku.

 
Kravatník - nezbytnost každého byznysmena

Kravatník - nezbytnost každého byznysmena

vyšlo 3.8.2011

Také nevíte, kam doma ukládat své či partnerovy kravaty? Zejména pokud je jejich majitel nosí každodenně, má jich zajisté více než se jich vejde na němého sluhu nebo na ramínko do skříně. Řešením je speciálně upravený šuplík nebo věšák - tzv. kravatník.

 
Sedací nábytek do dětského pokoje

Sedací nábytek do dětského pokoje

vyšlo 24.7.2011

Děti mají být doma rády a cítit se ve svém království co nejlépe. Právě tady začínají objevovat svět všemi smysly, hrají si, učí se, tvoří a zkoumají – ale také se unaví a potřebují odpočívat. Nejmenší tráví svůj čas nejraději na zemi, pro školáka je důležitá správná židle.

 
< 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.