IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Trendy v bytovém designu podzim/zima 2012

Trendy v bytovém designu podzim/zima 2012

vyšlo 22.10.2012

Někdy pro viditelnou změnu interiéru není nutné realizovat nákladnou rekonstrukci, ale stačí jen nakoupit moderní doplňky, nově vymalovat, nebo polepit zdi efektní tapetou. Bude vám stačit jen pár hodin a váš byt se změní k nepoznání. Pokud chcete vědět, jaké trendy jsou v současné době, jak se říká „in“, je tento článek určen právě Vám.

 
HM nábytek – sektorový nábytek do každého interiéru

HM nábytek – sektorový nábytek do každého interiéru

vyšlo 22.10.2012

Také si nemůžete vybrat z nabídky kompletních obývacích stěn, které zkrátka nejsou podle vašeho v kusu a ani dispozičně se vám nehodí? V takovém případě budete jistě nadšeni z nabídky sektorového nábytku internetového obchodu HM nábytek. Už nebudete muset držet na uzdě svou fantazii a zařídíte si obývák, ložnici nebo třeba předsíň podle svých představ.

 
Hřejivé deky z bavlny, mikroflanelu nebo jačí vlny?

Hřejivé deky z bavlny, mikroflanelu nebo jačí vlny?

vyšlo 19.10.2012

Ideální odpočinek si každý představuje trochu jinak. Pro mnohé z nás je to natáhnout se k televizi a zachumlat se do deky. Jakou deku si ale vybrat, aby byla krásně měkoučká a dokonale nás zahřála na těle? Může být bavlněná, z fleecu i mikrovlákna, vyznavači přírodních materiálů pak mohou zvolit deku z ovčí, nebo dokonce jačí vlny.

 
Záclony a povlečení v dětském pokoji dokáží zázraky

Záclony a povlečení v dětském pokoji dokáží zázraky

vyšlo 19.10.2012

Děti by se měly ve svém pokojíčku cítit příjemně, tak proč jim to nedopřát. Začít můžete u stylových záclon a povlečení – právě ty totiž atmosféru pokojíčku výrazně podpoří. Velmi žádané jsou sedací vaky. Děti se na něm pěkně vyřádí – můžou na něj skákat, válet se na něm nebo se na vak pohodlně usadit a v klidu přečíst si třeba nějakou tu knížku. Sedět na něm můžete ale i vy, třeba právě když budete dětem číst večerní pohádku.

 
Pusťte krásy podzimu do svých domovů

Pusťte krásy podzimu do svých domovů

vyšlo 17.10.2012

Dary podzimní přírody jsou bohatou inspirací pro nádherné dekorace interiéru. Barevnými listy, větvičkami a různými plody lze jednoduše ozdobit i zcela „obyčejné“ bytové doplňky, jakými jsou např. drátěné košíky, držáky na lahve či drátěné věnce (prodává Almara Shop), které běžně používáme k jiným účelům.

 
Trendy v bytovém textilu – originální a působivý Craft Industry

Trendy v bytovém textilu – originální a působivý Craft Industry

vyšlo 15.10.2012

Jedním z trendů bytového textilu, který byl pro letošní rok zvolen na veletrhu Heimtextil ve Frankfurtu nad Mohanem je i Craft Industry. Tento styl v sobě spojuje tradici ručních prací s moderními technologiemi a průmyslovým zpracováním. Že se vám zdá nemožné spojit tyto prvky v jeden celek? Výsledek je až překvapivě líbivý.

 
Vonné svíčky a domácí aromaterapie

Vonné svíčky a domácí aromaterapie

vyšlo 12.10.2012

Existuje spousta výrobků, kterými lze provonět byt či jiný interiér, ale vonné svíčky jsou z těchto výrobků asi nejoblíbenější. Možná proto, že kromě nenásilné vůně vytvářejí také velmi příjemnou atmosféru, osvěžují psychiku a jsou ideální pro uvolnění a relaxaci. Aromaterapie a její pozitivní účinky jsou známé již tisíce let.

 
Pohovky na míru Pšenčík

Pohovky na míru Pšenčík

vyšlo 11.10.2012

Ne každý má doma dostatek místa na to, aby svůj obývací pokoj vybavil rozměrnou sedací soupravou. V takovém případě přichází na řadu kvalitní pohovky firmy Pšenčík. Pohovky vyrobené na míru budou jak rozměrově, tak i tvarově odpovídat vašim požadavkům a představám. Pohovka tak dokonale vyplní místo, které máte doma k dispozici.

 
Trendy v bytovém textilu – čístý a jednoduchý Split Clarity

Trendy v bytovém textilu – čístý a jednoduchý Split Clarity

vyšlo 2.10.2012

Jedním z nejčerstvějších módních trendů v bytovém textilu je tzv. Split Clarity, neboli „rozpolcená čistota“. Je pro něj typická jednoduchost, funkčnost a čistota designu. Split Clarity vyznává udržitelnost, klade důraz na kvalitu, moderní technologie a nové materiály. Je řízen heslem, že méně je někdy více.

 
Trendy bytového textilu – noblesní Dark Lux

Trendy bytového textilu – noblesní Dark Lux

vyšlo 14.9.2012

Mezi nejčerstvější módní trendy bytového textilu patří tzv. Dark Lux neboli Temný luxus. Jde o ponurý, temný a opulentní, ale zároveň ušlechtile elegantní a zářivý styl, pro nějž se najde místo jak v obývacím pokoji a ložnici, tak i v kuchyni nebo třeba jídelně. Vévodí mu pogumované tkaniny, „tekutý“ vzhled, lesklé povrchy a cizí mu nejsou ani imitace kožešin.

 
Bonatex.cz – elegantní povlečení a další ložní prádlo

Bonatex.cz – elegantní povlečení a další ložní prádlo

vyšlo 3.9.2012

Pokud sháníte prověřený obchod s povlečením, prostěradly a dalším ložním prádlem, Bonatex.cz je tu pro Vás! V našem katalogu naleznete zboží nejrůznějších barev, vzorů a materiálů a seznáte i mnoho jiných výhod. U veškerého ložního prádla Vám zaručujeme trvale nízké ceny a samozřejmostí je rovněž prakticky okamžitá expedice každé objednávky.

 
Údržba čalouněného nábytku

Údržba čalouněného nábytku

vyšlo 30.8.2012

Čalouněný nábytek jako jsou křesla, pohovky, lenošky nebo celé sedací soupravy slouží zejména k relaxaci a fyzickému i duševnímu odpočinku. Aby mohly jednotlivé části čalouněného nábytku dobře sloužit, ale také lahodit oku, je nutné je čas od času udržovat a čistit.

 
Stěny v dětském pokoji – jak je ozdobit?

Stěny v dětském pokoji – jak je ozdobit?

vyšlo 6.8.2012

Dětský pokoj je královstvím vašich potomků, které by mělo být útulné, barevné a veselé, aby se v něm děti cítily dobře a bezpečně. Velkou roli hraje nejen správně zvolený nábytek, ale také stěny, jejichž barva může pokoj zútulnit, ztmavit i rozveselit.

 
Dětské ložní prádlo aneb děti (jako) v bavlnce

Dětské ložní prádlo aneb děti (jako) v bavlnce

vyšlo 5.8.2012

S ložním prádlem je to jako s módou, každou chvíli podléhá změnám. I naši nejmenší se chtějí v domácím prostředí obklopit věcmi, které se jim líbí, povlečení na postel nevyjímaje. Barva a vzor však nejsou určitě to jediné, podle čeho ložní prádlo pro děti vybíráme. Klademe důraz také na snadnou údržbu, ať už jde o samotné praní, sušení či žehlení.

 
Obývací pokoj podle feng – šuej

Obývací pokoj podle feng – šuej

vyšlo 24.7.2012

Obývací pokoj je jednou z nejfrekventovanějších místností v domácnosti. Nejenže zde odpočíváme při sledování televize nebo čtení knihy, ale také se zde setkáváme s rodinou a přáteli, hrajeme společenské hry a provozujeme celou řadu dalších aktivit. Aby vám ve vašem obýváku bylo dobře za všech okolností, zařiďte jej podle učení feng – šuej.

 
Ratanový nábytek a jeho výhody

Ratanový nábytek a jeho výhody

vyšlo 14.7.2012

Pokud se rádi obklopujete přírodními materiály, určitě jste už někdy slyšeli o ratanu - materiálu, který dokáže příjemně zútulnit prostřední vašeho domova. Vytvoří v interiéru unikátní atmosféru a dodá mu punc originality. Ratan, ratanový nábytek, ratanové a proutěné zboží původem z jihovýchodní Asie pro vás dováží společnost Axin Trading s. r. o.

 
Záclony jsou ozdoba pro naše okna

Záclony jsou ozdoba pro naše okna

vyšlo 13.7.2012

Záclony na oknech bereme tak nějak samozřejmě. Nepřemýšlíme nad nimi, prostě je máme a jsme rádi, že nám rozptylují ostré sluneční světlo, chrání soukromí i tlumí zvuky z rušné ulice pod okny. Ale záclony mohou vašemu domovu dodat také útulnost, eleganci, dokonce i hravost, pomohou vám opticky místnost upravit podle vašich představ a barevně doladit.

 
< 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.