IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
HM nábytek – největší výběr sektorového nábytku v ČR

HM nábytek – největší výběr sektorového nábytku v ČR

vyšlo 4.11.2013

Marně hledáte nábytek, který by se vám líbil vzhledově a zároveň svými rozměry či tvarem pasoval do vašeho interiéru? Ať už vybíráte zařízení do obývacího či dětského pokoje, ložnice, nebo jiné místnosti, vsaďte na sektorový nábytek. S ním získáte při zařizování bydlení potřebnou volnost, protože jej můžete kombinovat a uzpůsobit tak interiér zcela vašim představám.

 
Jena nábytek - sedací soupravy a tipy na jejich výběr

Jena nábytek - sedací soupravy a tipy na jejich výběr

vyšlo 23.10.2013

Sedací souprava je ústředním prvkem každého obývacího pokoje - je většinou tím prvním, co nás při vstupu do místnosti upoutá. Při výběru sedací soupravy se tedy hodně zaměřujeme na design. Je však třeba dobře zvážit také její tvar, velikost, tvrdost a správně zvolit potahovou látku. Jedině tak nám poskytne maximální pohodlí a bude sloužit po mnoho let.

 
Unikátní ložní povlečení pro zdravý spánek v luxusu

Unikátní ložní povlečení pro zdravý spánek v luxusu

vyšlo 17.10.2013

Každý, kdo si cení dobrého spaní, musí se dříve nebo později zabývat tím, jaké výrobky a materiály pro nejdůležitější část své každodenní relaxace používá. Obrátit pozornost k takovým produktům, které zaručují kvalitu, se rozhodně vyplatí.

 
Mandaly v interiéru i na bytovém textilu

Mandaly v interiéru i na bytovém textilu

vyšlo 11.10.2013

Mandaly jsou doslova magickým symbolem jednoty a rovnováhy. Tyto diagramy jsou ukázkou, jak je možné chaos proměnit v harmonickou formu. Obrazce tak můžeme využít jako doplněk moderního interiéru, kde budou pozitivně ovlivňovat naši mysl. Skvěle vyniknou na bytovém textilu a velmi efektní jsou i stylové koberečky.

 
Přirozená krása bavlny - ekologicky šetrné výrobky bez chemických úprav

Přirozená krása bavlny - ekologicky šetrné výrobky bez chemických úprav

vyšlo 9.9.2013

Společnost Papillons sleduje trendy v oblasti bytového textilu a do své nabídky doplňuje novou zajímavou linii ekologicky šetrných výrobků vyráběných ve spolupráci se společností Veba Broumov.

 
Samolepící dekorace oživí obývací pokoj, kuchyň i koupelnu

Samolepící dekorace oživí obývací pokoj, kuchyň i koupelnu

vyšlo 5.9.2013

Už vás nebaví klasickými barvami malované stěny, tapety se vám nelíbí, a přesto byste rádi zdi v pokojích nějak originálně vyzdobili? Velmi efektní možností, jak dodat stěnám ten správný šmrnc jsou samolepící dekorace. Kromě dekorací z matné vinylové fólie jsou dnes k dostání i fólie semišové či tabulové, na něž je možné kreslit, či psát vzkazy.

 
Barové pulty a židle můžou pohodlně nahradit i jídelní stůl

Barové pulty a židle můžou pohodlně nahradit i jídelní stůl

vyšlo 3.9.2013

Jednou z možností, jak prakticky využít prostor v kuchyni, je zabudování barového pultu do kuchyňské linky nebo jídelního koutu. Tato prostorově úspornější varianta jídelního stolu je u nás velmi populární a stala se trendem moderního bydlení. Stejně jako k jídelnímu stolu, je třeba i k barovému pultu vybrat pohodlné židle.

 
Když máte spouštěcí garnýže, výměna záclon je hračka

Když máte spouštěcí garnýže, výměna záclon je hračka

vyšlo 22.8.2013

I taková běžná činnost, jako je praní a výměna záclon, může být pro někoho pořádným oříškem. Zejména pro starší lidi a tělesně postižené, ale i pro ty, kdo mají doma nadstandardně vysoké stropy, je údržba záclon a dekorací poněkud nebezpečným procesem. Přitom stačí tak málo – pořídit si spouštěcí garnýže.

 
Jak spočítat spotřebu dekoračních látek a záclon?

Jak spočítat spotřebu dekoračních látek a záclon?

vyšlo 6.8.2013

Chtěli byste novou záclonu či moderní okenní závěs, ale máte problém s výběrem správného rozměru? Nedokážete změřit kolik dekorační látky je pro vaše okna potřeba? V tomto článku se vám pokusíme problematiku spotřeby záclon a závěsů trochu přiblížit, abyste se již nadále v rozměrech neztráceli.

 
Veselé samolepící dekorace do dětského pokoje

Veselé samolepící dekorace do dětského pokoje

vyšlo 31.7.2013

Dětský pokojíček by měl být barevný a veselý, aby se v něm jeho malí obyvatelé cítili dobře a mohli si užívat her a řádění. Moderní a útulný pokojík můžete svým ratolestem zařídit díky široké nabídce dětských samolepících dekorací na zeď. Dětský pokoj se tak rázem promění v kreslenou pohádku, zoologickou zahradu nebo garáž automobilového závodníka.

 
Stylové i designové nádobky na olej a ocet

Stylové i designové nádobky na olej a ocet

vyšlo 22.7.2013

Olej a ocet jsou dochucovadla, která by stejně jako pepř a sůl neměla chybět na žádném jídelním stole. Položit je na stůl v lahvích, ve kterých jsme je koupili, by však nebylo zrovna estetické ani praktické. Proto je dobré si pořídit speciální nádobky na olej a ocet, které jsou nejen dekorativním, ale také účelným doplňkem každé kuchyně.

 
Stylový jídelní nábytek

Stylový jídelní nábytek

vyšlo 27.6.2013

Ačkoli je dnes jakýmsi pomyslným středem domácnosti obvykle obývací pokoj se zábavním centrem, kterým bývá televize, případně další elektronika pro trávení volného času, přesto se říká, že srdcem domova je kuchyně a tím potažmo také jídelna. Je tedy vhodné mít jídelnu, nebo spíše jídelní kout správně zařízený a to nejen funkčně, ale také stylově, abyste se v něm mohli s rodinou cítit dobře.

 
Katalytické lampy pro účinný boj s komáry

Katalytické lampy pro účinný boj s komáry

vyšlo 25.6.2013

Pokud stále hledáte způsob, jak se účinně a přitom nenásilně zbavit obtížného hmyzu, zkuste vsadit na katalytické lampy, které opravdu pomáhají. Vy si budete moci vychutnat ničím nerušenou noc a ráno se probouzet bez svědivých štípanců na těle. Tyto nádherné doplňky v sobě spojují funkce klasické aromalampy, odpuzovače hmyzu a čističe vzduchu.

 
Bytové doplňky jsou součástí kultury bydlení

Bytové doplňky jsou součástí kultury bydlení

vyšlo 19.6.2013

Jedno čínské přísloví praví: "Sto mužů vytvoří tábor, ale jenom jedna žena vytvoří domov." Zatímco ženy domov tvoří a budují, muži ho nezbytně potřebují mít okolo sebe. A naše děti prostředí, které si ve vzpomínkách z domova odnesou, formuje často po celý život.

 
Zdravé domácí prostředí - co nám doma škodí?

Zdravé domácí prostředí - co nám doma škodí?

vyšlo 10.6.2013

Víte, jak zdravé je prostředí, ve kterém žijeme? I když se snažíme zdravě jíst, sportovat, dopřávat si odpočinek a pečovat o tělo i ducha, mnohdy zanedbáváme další faktory, které jsou pro náš kvalitní život zásadní. A tím je vnitřní prostředí našich domácností a vzduch, který každý den dýcháme. Jeho špatná kvalita se může odrazit na našem zdravotním stavu.

 
Spěte na matraci futon a skoncujte s bolestmi zad

Spěte na matraci futon a skoncujte s bolestmi zad

vyšlo 13.5.2013

Futon je zjednodušeně řečeno matrace. Není to však obyčejná matrace. Má řadu specifik a výhod, které nadchnou zejména ty, kteří si chtějí poležet na zdravotní matraci a zároveň razí jednoduchý a praktický styl bydlení.

 
Rozkládací sedací soupravy pro každodenní spaní

Rozkládací sedací soupravy pro každodenní spaní

vyšlo 1.5.2013

Nákup nábytku a sedací soupravy obvykle bývá příjemnou povinností. Pokud ale chceme nebo potřebujeme na rozkládací sedačce denně spát, měli bychom vybírat obzvláště pečlivě. Většina rozkládacích sedacích souprav je určena pouze pro příležitostné spaní. A jak vůbec poznáme sedačku, na které můžeme spát každý den po celý rok? Věděli jste, že i rozkládací sedačka může být vybavena zdravotními matracemi?

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.