7points - rozšíření balkonu

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Hodiny jako praktická i originální dekorace

Hodiny jako praktická i originální dekorace

vyšlo 20.1.2011

Hodiny dnes již v interiérech nepůsobí pouze jako ukazatele času, ale často jsou také zajímavým a funkčním doplňkem moderních bytů, domů nebo kanceláří. Při jejich výběru se můžete nechat ovlivnit svým vkusem, na trhu je totiž nepřeberné množství druhů hodin z nejrůznějších materiálů - stačí si jen vybrat ty pravé hodiny pro váš užitek a účel.

 
Úložné prostory v předsíni

Úložné prostory v předsíni

vyšlo 19.1.2011

Předsíň je prostorem, který je v našich domovech opravdu hojně využívaný a stejně tak často i zanedbávaný. Při zařizování bytu klademe důraz docela jistě na jiné části, ve kterých trávíme přeci jen více svého času, ale na druhou stranu je škoda nevyužít prostor, který nám předsíň skýtá.

 
Dekorativní mozaiky pro milovníky originality

Dekorativní mozaiky pro milovníky originality

vyšlo 18.1.2011

Toužíte něčím ozvláštnit váš byt? Chcete vybočit z fádnosti a doplnit interiér nevšední výzdobou a zářivými barvami? Vyzkoušejte originální nástěnné mozaiky, či mozaiky jako dekorace do bytu, které se dostávají do módy. Každá mozaika je vyráběna ručně, proto je jí zaručena opravdová originalita.

 
Zrcadlo jako ozdoba interiéru

Zrcadlo jako ozdoba interiéru

vyšlo 16.1.2011

Zrcadlo je dnes součástí snad každé domácnosti a zejména ženy si domov bez něj snad ani neumí představit. Zrcadlo je naším rádcem a upřímným kritikem. I takto samozřejmý bytový doplněk si žádá pečlivý výběr – dnes už se nespokojíme jen s určitým kusem skla, ale hledáme výrobek, který by sledoval trendy jak v designu, tak i v provedení.

 
Vůně do interiéru

Vůně do interiéru

vyšlo 6.1.2011

Příjemnou a útulnou atmosféru domova nenavozuje jen vybraný nábytek, bytové doplňky a dekorace, ale také vůně, kterou bohužel řada lidí podceňuje. Můžete mít sebeluxusnější byt, ale pokud první, co hosty při vstupu upoutá, bude nepříjemný zápach, není to zrovna dobrá vizitka. V současné době existuje řada pomocníků, která dokáže tento problém vyřešit.

 
Umělý, nebo pravý vánoční stromeček z lesa?

Umělý, nebo pravý vánoční stromeček z lesa?

vyšlo 12.12.2010

Mnozí lidé mají vánoční pohodu spojenou s jedinečnou vůní lesa a svátky bez pravého stromku "z masa a kostí", tedy ze dřeva a pravého jehličí, si vůbec nedovedou představit. Jiní dávají přednost stromečku umělému. Který z nich zvolit?

 
Vánoce u sousedů - Rakousko

Vánoce u sousedů - Rakousko

vyšlo 11.12.2010

Rakouské Vánoce si lze jen stěží představit bez tradičních vánočních trhů. Adventní trhy v Rakousku naladí každého na tu pravou vánoční atmosféru. Stačí zavřít oči a nechat se inspirovat zvuky vánočních zvonků a zaposlouchat se do adventních písní a tradičních lidových koled.

 
Inspirace na vánoční dárky do bytu i na zahradu

Inspirace na vánoční dárky do bytu i na zahradu

vyšlo 2.12.2010

Nemáte ještě vyřešeny vánoční dárky a hledáte teprve tu správnou inspiraci? Své nejbližší, přátele nebo známé můžete potěšit některým z námi vybraných tipů na zajímavé, originální a ne zcela obyčejné dárky do domácnosti nebo na zahrádku.

 
HANÁK NÁBYTEK a. s. – design a kvalita generacím

HANÁK NÁBYTEK a. s. – design a kvalita generacím

vyšlo 1.12.2010

Chystáte se zařizovat dům či byt a hledáte vhodného výrobce nábytku, který by vám nabídl nejen moderní, ale také kvalitní a funkční nábytek? Vsaďte na českou kvalitu! Společnost HANÁK NÁBYTEK, a. s. je výrobcem zakázkového nábytku a nabízí kuchyně různých stylů, jídelny, ale také obývací pokoje, ložnice i šatny. Vybere si opravdu každý.

 
Adventní věnce tentokrát netradičně

Adventní věnce tentokrát netradičně

vyšlo 24.11.2010

Vánoční čas má své tajemné a neopakovatelné kouzlo, které si již tradičně umocňujeme vánoční výzdobou, které vévodí adventní věnec. Vyzkoušejte si letos adventní věnec trošku netradičně.

 
Jak vybírat přikrývky a polštáře

Jak vybírat přikrývky a polštáře

vyšlo 12.11.2010

Současný trh přichází s nepřebernou nabídkou nejrůznějších přikrývek a polštářů. Důležitým požadavkem pro jejich výplně je vhodnost pro děti, alergiky a astmatiky. Pojďte se podívat pod povrch a prozkoumejte, co obsahuje vnitřek lůžkovin, a jak se správně postarat o jeho čištění a údržbu.

 
Jak nejlépe uspořádat šatní skříň?

Jak nejlépe uspořádat šatní skříň?

vyšlo 9.11.2010

Asi každý z nás někdy podlehne pocitu, že naše šatní skříň je neúměrně malá, oproti tomu, kolik se do ní snažíme vpasovat a naskládat věcí. Ovšem podle odborníků by nám leckdy stačila i skříň poloviční. Musíme se v ní totiž naučit využít každé i sebemenší místo, což se nám, ruku na srdce, většinou ani zdaleka nedaří.

 
Podzimní a zimní nápady pro aranžmá dekorací

Podzimní a zimní nápady pro aranžmá dekorací

vyšlo 28.10.2010

Každé roční období má své vlastní charakteristické motivy vhodné právě pro tu konkrétní dobu. Kde čerpat nápady pro podzimní a zimní dekorace? Aranžování a zdobení s přírodními motivy může být hezká inspirace. Někdo má radši jednoduché věci a někomu se klasika nelíbí. Hodí se všude moderna? Jaký máte styl ve výzdobě svých příbytků?

 
Stylové a neobyčejně pohodlné sedací pytle

Stylové a neobyčejně pohodlné sedací pytle

vyšlo 26.10.2010

Sedací pytle jsou ideální volbou, pokud hledáte alternativu k tradičnímu těžkému a často nepohodlnému sedacímu nábytku. Sezení v sedacích vacích s sebou nese nepředstavitelně pohodlnou relaxaci a je velmi prospěšné pro zdraví zad a páteře. Navíc se jedná o vskutku originální bytové doplňky, které oživí každý interiér.

 
Posviťte si svíčkou

Posviťte si svíčkou

vyšlo 23.10.2010

Svíčka dnes samozřejmě neslouží jako zdroj světla ani při výpadku elektrické energie. Většinou ji zapalujeme pro navození určité atmosféry nebo ve snaze provonět aromatickou svíčkou prostor bytu. Vyloučit nelze ani použití svíčky venku nebo uctění něčí památky. Výběr svíčky bychom proto měli podřídit jejímu zamýšlenému použití.

 
Vyrobte si vlastní gelové svíčky

Vyrobte si vlastní gelové svíčky

vyšlo 3.10.2010

Gelové svíčky nejsou na trhu ani v domácnostech novinkou, možná vás ovšem někdy napadlo, že byste si rádi vyrobili svíčku dle vlastního návrhu. Gelové svíčky se nejčastěji vyskytují ve skle a po zapálení se rozzáří celá sklenice. I pro tento efekt má mnoho lidí gelové svíčky radši než klasické voskové.

 
Deky, plédy a pytle k televizi nebo lenošení

Deky, plédy a pytle k televizi nebo lenošení

vyšlo 9.9.2010

Odpočinek je něco, co si každý z nás dopřeje s maximální chutí. Po náročném dni v práci se rádi uvelebíme před televizní obrazovkou a pustíme si oblíbený film nebo pořad. Aby bylo vaše lenošení úplné, pak k němu, zvláště v chladnějších obdobích roku, potřebujete příjemnou deku.

 
< 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.