RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Oblečení po váš stůl

Oblečení po váš stůl

vyšlo 21.7.2008

Kousek látky, kterým si Římané před jídlem otírali, stůl přetrval tisíciletí, a přesto se jeho účel moc nezměnil. Ubrusy v domácnostech slouží dodnes, ale více nás zajímá jejich vzhled a dekorativnost. Možná i proto se bytová kultura zabývá novými trendy, stále dokonalejšími materiály a neustále obměňovanými vzory a barvami.

 
Jak poznáme kvalitní sedací soupravu?

Jak poznáme kvalitní sedací soupravu?

vyšlo 4.7.2008

Vybrat krásnou a pohodlnou sedací soupravu z široké nabídky není žádný problém. Pokud vyhovují barva i velikost, pak už jen zbývá se sedačce zblízka podívat na zoubek. Pardon, na kvalitu. Aby byla nejen hezká, ale i něco vydržela.

 
Vázy tradiční i netradiční

Vázy tradiční i netradiční

vyšlo 30.6.2008

Řezané květy naaranžované do správné vázy a vhodně umístěné ke světlu jsou zlatým hřebem celého interiéru. Jak a do čeho je můžeme dát, které vázy jsou moderní a čeho se raději vyvarovat?

 
Ergonomické židle

Ergonomické židle

vyšlo 16.6.2008

Na konci roku 1990 se zrodila první myšlenka vyplnit prázdné místo na trhu v bývalém Československu a vyrábět kancelářské židle vlastní produkce, které odpovídají posledním poznatkům ergonomie a které poskytují svým uživatelům po všech stránkách zdravé a bezpečné sezení. Také proto si firma RIM-CZ dala do vínku heslo „Pro zdravé sezení“.

 
Vyrábíme ruční papír

Vyrábíme ruční papír

vyšlo 7.6.2008

Možná jste už slyšeli o ručním papíru a možná jste také slyšeli o jeho domácí výrobě. V následujícím článku vám nabízíme její podrobný popis.

 
Sedací souprava - s křesly nebo bez?

Sedací souprava - s křesly nebo bez?

vyšlo 13.5.2008

Pokud zařizujete obývací pokoj, jenž zrovna neoplývá svými rozměry, tak dříve či později narazíte na otázku, jakou sedací soupravu pořídit, aby vám zajistila dostatek pohodlí a zároveň se vešla na miniaturní prostor, který jste jí vyhradili.

 
Přepychové textilie

Přepychové textilie

vyšlo 2.5.2008

Co je to vlastně luxusní tkanina? Představíte si pravé hedvábí nebo třeba látku s takovými technickými parametry, že její užitné vlastnosti vám berou dech? Nebo snad v současnosti velmi moderní ekomateriály?

 
Domácí aromaterapie

Domácí aromaterapie

vyšlo 30.3.2008

Vždy je velice osvěžující, když váš domov voní květinami, kořením a bylinami, aby vás při každém otevření potěšilo osvěžující, kořenité aroma a poskytlo okamžik radosti a relaxace. Jaké vůně používat - svíčky, lampy, gely nebo vůni do zásuvky? A víte, že některé nemají s aromaterapií nic společného?

 
Exotické dřeviny a jejich využití v interiéru

Exotické dřeviny a jejich využití v interiéru

vyšlo 28.3.2008

Na otázku, proč se dostaly do popředí zájmu exotické dřeviny v interiéru i exteriéru, je snadná odpověď. Mají jinou kresbu a strukturu než naše domácí dřeviny, jsou pružné a odolné a po létech používání získají skvělou patinu při minimální údržbě.

 
Návrat do starých časů

Návrat do starých časů

vyšlo 3.3.2008

Ve většině domácnosti slouží k udržování pořádku šatstva skříně, komody a prádelníky. Truhly už jsou dávným přežitkem, a přesto nacházejí v interiéru své uplatnění dodnes. Vejde se do nich přesně to, co jinde zabírá místo a navíc soliterní kus nábytku zvýrazní celkový vzhled interiéru a dotvoří pocit pohody a útulnosti.

 
Zelená stěna aneb pěstujeme popínavé rostliny

Zelená stěna aneb pěstujeme popínavé rostliny

vyšlo 26.2.2008

Popínavých rostlin je velký výběr pro nejrůznější účely i stanoviště. Snadno a rychle zakryjí nevzhledná zákoutí, zajímavě rozčlení prostor zahrady, vytvoří příjemný stín pod pergolou nebo najdou uplatnění v nejrůznějších nádobách na balkonech, lodžiích a terasách.

 
Domov ve světle svíčky

Domov ve světle svíčky

vyšlo 13.2.2008

Snad žádný bytový doplněk neumí vytvořit v bytě tak půvabnou atmosféru jako hřejivý plamen svíce. Tak proč si jej dopřávat pouze o vánocích? Romantická večeře ve dvou, vodní lázeň ve vaně či příjemná relaxace po náročném dni, to vše jsou chvíle, ke kterým svíčka neodmyslitelně patří.

 
Poštovní schránky

Poštovní schránky

vyšlo 30.1.2008

Je to taková „maličkost“, bez které se neobejde snad žádný byt, dům ani často obývaná chata či chalupa. Na výběru poštovní schránky bychom si proto měli dát záležet. Co je u ní důležité?

 
Starejte se o své šaty – staráte se o sebe!

Starejte se o své šaty – staráte se o sebe!

vyšlo 29.1.2008

Pradávné přísloví o tom, jak se šaty podepisují na celkovém dojmu z člověka, nepřestalo platit ani v době, kdy výrobci šijí oděvy z materiálů, které se nemačkají, splývají a drží tvar, kdy prodávají vůči prádlu šetrné pračky, sušičky nebo žehličky, které pomalu žehlí samy... I přes veškeré vymoženosti, které přinesly nové technologie, bude jen těžké najít kus oblečení, který by nevyžadoval alespoň nějakou péči.

 
Záclony dotvářejí interiér

Záclony dotvářejí interiér

vyšlo 20.1.2008

Záclony jsou stále nedílnou dekorací našich domácností, ačkoliv i ony podléhají módním trendům. Nebojte se tedy ani vy občas oživit svůj domácí interiér a obléct okna do nového „kabátu“. Následující řádky vám mohou posloužit jako stručný námět či inspirace.

 
Módní vychytávky do bytu

Módní vychytávky do bytu

vyšlo 20.12.2007

Nechávat vánoční dárky na poslední chvíli má v oblibě většina mužů a v poslední době se k nim zařadily i pracovně velmi vytížené ženy. Obdarovávat kosmetikou se vždy nehodí a skleněné tretky nejsou „in“. Co takhle koupit něco pěkného do bytu?

 
Ruční práce je stále ceněným dárkem

Ruční práce je stále ceněným dárkem

vyšlo 14.12.2007

Pamatujete na své dětství, jak maminka jásala nad vaším vánočním dárkem vyrobeným potajmu ve škole nebo doma? Možná, že onen darovaný předmět nebyl ani moc hezký a ani dokonalý, ale byl vyráběn s láskou a od srdce – vlastníma rukama. I když jste již dávno dospělí, předměty denní potřeby nebo dekorativními drobnostmi, z nichž dýchá řemeslná zručnost, nikdy neurazíte, ba naopak.

 
< 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ PLOTOVKY Z „TRAPLASTU“

Nemáte zatím žádnou zkušenost s plastovými plotovkami z materiálu Traplast™? Chtěli byste si prohlédnout plastovou plotovku ve vybrané barvě? Objednejte si vzorek zdarma.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.