Dvořak vyžínače STIHL

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Konferenční stolek

Konferenční stolek

vyšlo 16.1.2007

Konferenční stolek je neodmyslitelnou součástí každého obývacího pokoje. Ačkoliv se často promění v obyčejný odkládací stolek, na němž nechybějí noviny, časopisy ani hrnky od kávy, může být i výrazným designovým doplňkem, který oživí nejen sedací soupravu, ale i celý interiér.

 
Úložné prostory v kuchyni

Úložné prostory v kuchyni

vyšlo 20.12.2006

Kuchyň by neměla být pouze estetická, ale především praktická. Při plánování je nutné rozvážit rozmístění jednotlivých zón – pracovní plochu, odkládací plochu, rozmístění spotřebičů a úložných prostor.

 
Patchwork

Patchwork

vyšlo 15.12.2006

Pokud přemýšlíte o zajímavém vánočním dárku, který byste ještě navíc sami vytvořili, možná pro vás budou následující řádky užitečnou inspirací. Řeč bude o dobře známé technice sešívání látek neboli patchwork.

 
Sedací pytle pro zdravé sezení i relaxaci

Sedací pytle pro zdravé sezení i relaxaci

vyšlo 1.11.2006

Sedací pytle nejsou mezi netradičním sedacím nábytkem žádnou novinkou, přesto je stále velmi početná skupina lidí, kteří pytle a vaky vnímají jako módní výstřelek, který snad ani není určen k sezení. Opak je pravdou, protože sezení na vaku je velmi příjemné a také zdraví prospěšné.

 
Pokojové rostliny během zimy

Pokojové rostliny během zimy

vyšlo 30.10.2006

Venku se citelně ochladilo, dny se zkrátily a nás čeká několik měsíců zimy. Stejně jako každý z nás snáší zimní období jinak, také pokojové rostliny reagují na toto období různě. A my jako pěstitelé bychom měli vědět, jak o rostliny během zimy pečovat.

 
Co je dobré vědět při výběru relaxačního křesla?

Co je dobré vědět při výběru relaxačního křesla?

vyšlo 12.9.2006

Občas potřebuje každý z nás na několik desítek minut relaxovat – položit se na sedací soupravu nebo do pohodlného křesla a „vypnout“. Co by mělo splňovat opravdu komfortní křeslo určené k relaxaci?

 
Kolo jsme si koupili, ale kam s ním?

Kolo jsme si koupili, ale kam s ním?

vyšlo 31.8.2006

Jste-li vášnivými sportovci, kteří bydlí v panelákovém či jiném bytě, bezpochyby jste už stáli před věčným problémem „kam s tím?“. Kam uložit kolo, aby bylo v bezpečí? Do jakého kouta postavit lyže? Kde bude skateboard nejméně překážet? Co s tenisovou raketou?

 
Poznáte kvalitní ložní prádlo?

Poznáte kvalitní ložní prádlo?

vyšlo 28.6.2006

Vybrat si povlečení podle barvy a vzoru dokáže snad každý. Pokud ale chcete, aby s ložním prádlem byly spokojeny nejen vaše oči, je potřeba se orientovat v jednotlivých tkaninách a jejich kvalitě.

 
Přežijí pokojové rostliny vaši dovolenou?

Přežijí pokojové rostliny vaši dovolenou?

vyšlo 19.6.2006

Samozřejmě že ano, ale budete pro ně muset něco udělat. Některé rostliny si vaší nepřítomnosti ani nevšimnou, jiné budete muset na dobu odloučení náležitě připravit.

 
„Vychytávky“ sedacích souprav

„Vychytávky“ sedacích souprav

vyšlo 18.6.2006

Vybrat si tu správnou sedací soupravu není jednoduché ani pro ty, kteří mají velký dům a neomezené finanční schopnosti. Od sedací soupravy totiž většinou očekáváme něco víc než jen pohodlné sezení. Víme ale, co přesně a jak to zohlednit při nákupu?

 
Kouzlo vestavných skříní

Kouzlo vestavných skříní

vyšlo 9.6.2006

Vestavné skříně řeší otázku úložného prostoru komplexně a nenásilně. Přestože nějaký prostor vždy zaberou, dokáží místnost také opticky zvětšit. Výborně řeší úložný prostor také v jinak komplikovaných půdních vestavbách.

 
Nepodceňujte výběr rohožky před vaše dveře

Nepodceňujte výběr rohožky před vaše dveře

vyšlo 7.6.2006

Rohožka. Zdánlivě malý a nepodstatný kousíček naší domácnosti? Kdepak! Výběr správné rohožky dokáže ušetřit spoustu námahy při úklidu bytu nebo domu, neboť právě na botách přineseme dovnitř až 80% všech nečistot.

 
Je nejvyšší čas přesadit pokojové rostliny

Je nejvyšší čas přesadit pokojové rostliny

vyšlo 1.6.2006

Po zimním spánku se už většina pokojových rostlin určitě probrala a jarní sluníčko i teplejší počasí je ponouklo k novému životu a růstu. Pokud jste tak již neučinili koncem března nebo v dubnu, kdy každoročně nastává ideální čas k přesazování, je nejvyšší čas tak učinit nyní.

 
Velikonoční výzdoba v bytě

Velikonoční výzdoba v bytě

vyšlo 13.4.2006

Ačkoliv mezi křesťany jsou Velikonoce důležitějším svátkem než Vánoce, mezi nevěřícími lidmi je tomu spíše naopak, a tak mnozí Velikonoce opomíjejí. Zapomínat na jarní tradice je však škoda, a tak alespoň zkuste velikonočně nazdobit byt. Pestré veselé barvy a závan přírody vám určitě zlepší náladu. Jak na to?

 
Jídelní židle a pohodlné posezení i při jídle

Jídelní židle a pohodlné posezení i při jídle

vyšlo 22.3.2006

Jídelní stůl nemusí být nutně pouze místem, kde rodina tráví společné chvíle při stolování. Mnohdy zde usedají děti při psaní úkolů, rodiče při řešení pracovních záležitostí či návštěvy ke kávě. Důraz bychom proto měli klást hlavně na pohodlné posezení.

 
Lavice se vrací i do moderních domovů

Lavice se vrací i do moderních domovů

vyšlo 16.3.2006

Lavice, která se nejčastěji objevuje v kuchyni či jídelně, má mnoho výhod, ale také několik nevýhod. Před pořízením rohové či obyčejné lavice je potřeba uvážit, zda je lavice pro daný prostor a účel vhodná.

 
Kus přírody do domácnosti s mořskou trávou nebo sisalem

Kus přírody do domácnosti s mořskou trávou nebo sisalem

vyšlo 17.2.2006

Minulý týden jste se mohli na našich stránkách dočíst o kokosu a banánu a jejich využití v domácnosti. Dnes na téma přírodní materiály opět navážeme a povíme si něco málo o dalších nesyntetických materiálech - mořské trávě, vrbovém proutí a sisalových a jutových vláknech.

 
< 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.