RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Rady, které nestárnou - VII. díl - Pokojové rostliny

Rady, které nestárnou - VII. díl - Pokojové rostliny

vyšlo 26.4.2009

Právě druhá polovina dubna je ideálním obdobím pro přesazení pokojových rostlin. Jak poznáme, že je potřeba květinu přesadit? Nebo je libo vyrobit si podle domácího receptu levné domácí hnojivo? Pak čtěte další díl s radami našich babiček.

 
Svátky jara jsou opět tady!

Svátky jara jsou opět tady!

vyšlo 10.4.2009

Už se těšíte na pomlázku, pocukrovaného beránka a zajíčka, co nosí dárky pro radost? Nabízíme vám trochu inspirace pro správnou velikonoční náladu a trochu se vrátíme i do starých časů, kdy bývalo na vsích o Velikonocích pěkně veselo.

 
Malý vinný archiv můžete mít i v obýváku

Malý vinný archiv můžete mít i v obýváku

vyšlo 17.2.2009

Ne každý milovník vína má možnost vybudovat si domácí vinný sklípek. Zejména obyvatelům bytů ve větších městech nezbývá nic jiného, než se spolehnout na elektrického pomocníka. Chladnička na víno neboli elektrická vinotéka vám vinný sklípek hravě nahradí.

 
Provázkové záclony jsou opět „IN“

Provázkové záclony jsou opět „IN“

vyšlo 7.1.2009

Všimli jste si, že do popředí zájmu se znovu vracejí provázkové záclony? Na letošních nejprestižnějších veletrzích zaujímají čelná místa, především pro své univerzální použití. Sluší především oknům větších ploch, ale nahradí třeba dveřní závěs nebo jednoduše vytvoří předěl interiéru. Záleží pouze na hravé fantazii uživatele.

 
Designové tipy pod stromeček pro opozdilce

Designové tipy pod stromeček pro opozdilce

vyšlo 19.12.2008

Máte rádi neotřelý design a rádi dáváte svým bližním originální dárky? Pokud jste před týdnem nestihli nakoupit na akci Supermarket Designfest, můžete se nechat inspirovat několika našimi tipy na designové věci do domácnosti. Pospěšte si však s objednávkami, aby vám je ještě stihli doručit!

 
Vánoční tipy na poslední chvíli

Vánoční tipy na poslední chvíli

vyšlo 17.12.2008

Vymyslet, koupit a zabalit dárek téměř za pět minut dvanáct není zrovna tím nejlepším řešením, ale budiž. Možná jste neměli čas, peníze nebo nápad čím blízké či přátele obdarovat. Drobným doplňkem do bytu chybu rozhodně neuděláte.

 
Supermarket designfest nabízí netradiční vánoční dárky

Supermarket designfest nabízí netradiční vánoční dárky

vyšlo 14.12.2008

Lampičku ve tvaru papírového obalu od mléka, vázu coby zprohýbaný plastový sáček, konvici ve tvaru kabelky anebo třeba svícen měnící se svitem v pavouka můžete zakoupit během víkendu v pražské Liliové ulici. Do nedělního večera tady probíhá druhý ročník designového festivalu Supermarket.

 
Vlastní foto na závěsu? Proč ne.

Vlastní foto na závěsu? Proč ne.

vyšlo 3.12.2008

Už vás omrzela klasika běžných záclon a závěsů a máte chuť změnit stereotyp bytových textilií? Máme pro vás tip. Zajímavým trendem v interiérech jsou dekorační látky s vlastní fotografií. Když můžete mít tričko nebo oblíbený hrníček na kávu s potiskem, proč ne přímo záclonu nebo dekorační závěs?

 
Kam s CD disky?

Kam s CD disky?

vyšlo 2.12.2008

Pokud jste již zcela nepřešli na MP3 systém a ukládání hudby v počítači a jste stále vlastníky několika desítek až stovek cédéček, jejichž sbírka se vám nadále pomalu rozrůstá, pak jste jistě nejednou řešili, kam všechna média uložit. Řešení je několik.

 
Praktické, pohodlné i elegantní věšáky

Praktické, pohodlné i elegantní věšáky

vyšlo 16.11.2008

Věšák je prvním kusem nábytku, s nímž se setkáme při vstupu do bytu. V blížícím se podzimním období více než kdy jindy využijeme v předsíni šikovný věšák, který je po vstupu do bytu ihned po ruce. Kabáty neuložené ihned po příchodu zvenku do skříně dýchají a mohou lépe vyvětrat a doschnout a nezabírají nám cenné místo ve skříni.

 
Šatna - efektní i efektivní místo pro ukládání svršků

Šatna - efektní i efektivní místo pro ukládání svršků

vyšlo 1.11.2008

Až čtyři metry čtvereční obytné plochy prý domácnosti dokáže ve srovnání se skříněmi, komodami a prádelníky potřebnými k uložení stejného množství šatstva, bot a ložního prádla ušetřit šatna.

 
Aktivní sezení s ergonomickými židlemi

Aktivní sezení s ergonomickými židlemi

vyšlo 30.10.2008

Sedíme všude, přestože před několika desítkami let lidé trávili více času v pohybu nebo ve stoje. Nad touto novodobou civilizační změnou se v roce 1990 zamyslela firma RIM-CZ, uvedla do života projekt „Pro zdravé sezení“ a začala vyrábět kancelářské židle odpovídající posledním poznatkům ergonomie.

 
Hydroponické pěstování rostlin

Hydroponické pěstování rostlin

vyšlo 6.10.2008

Pěstování rostlin ve vodním roztoku je u nás zatím masově rozšířeno zejména ve veřejných prostorách - v nemocnicích, hotelích, bankách nebo v kancelářích. Díky čistotě, sterilitě a jednoduchosti pěstování oproti zeleni rostoucí klasicky v květináči s hlínou však hydroponie čím dál více proniká i do domácností.

 
Němý sluha: Od praktičnosti k designu

Němý sluha: Od praktičnosti k designu

vyšlo 14.9.2008

Rozčilují vás doma židle, křesla a gauče věčně obsypané přehozeným oblečením? Nebaví vás zmuchlaná, a přitom ještě čistá trička válející se společně se špinavými ponožkami a použitým spodním prádlem na koberci? Ideálním řešením je němý sluha.

 
Vybíráte ručník? Měli byste vědět, že…

Vybíráte ručník? Měli byste vědět, že…

vyšlo 20.8.2008

Když se řekne ručník, téměř každý si hned doplní slovo froté. Froté je opravdu materiál, z něhož se textil do koupelen vyrábí nejčastěji. Ale není jediný.

 
Nakupujeme pokojové rostliny

Nakupujeme pokojové rostliny

vyšlo 8.8.2008

Kousek zeleně dokáže udělat pravé divy. Interiér oživí, zútulní a zpestří. Květina na okně vnese do bytu život, který rázem získá punc útulného domova. Květina do interiéru prostě patří.

 
Židle z polykarbonátu? Proč ne!

Židle z polykarbonátu? Proč ne!

vyšlo 7.8.2008

V poslední době se plasty dostávají do popředí zájmu při zařizování interiéru. Plast je materiál pružný, odolný a dobře se udržuje. Pro jeho lehkost, vzdušnou konstrukci, tvarovou stálost a atraktivní vzhled si nábytek z polykarbonátu v zářivých transparentních barvách oblíbili i bytový architekti a designéři.

 
< 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.