RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Co by měla splňovat šatní skříň?

Co by měla splňovat šatní skříň?

vyšlo 11.12.2007

Vyřešit úložné prostory v bytě je vždy náročným úkolem. Skříně bývají největším kusem nábytku, který zabere nejvíc místa. A kam jinam uložit oblečení, prádlo, objemná zavazadla a drobné doplňky, když nemáme v bytě samostatnou šatnu.

 
Kam směřuje bytový textil

Kam směřuje bytový textil

vyšlo 8.12.2007

Bytové textilie interiér nejen zvukově a tepelně izolují, regulují charakter a intenzitu osvětlení, pokrývají podlahu, vytvářejí měkké čalounění, ale mají i dekoračně estetický účinek, který závisí především na volbě materiálu, technice zpracování, vzoru a barevnosti.

 
Rozkládací pohovky a sedací soupravy

Rozkládací pohovky a sedací soupravy

vyšlo 1.12.2007

Sedací souprava je dnes neoddělitelnou součástí snad každého obývacího pokoje. Ne každý však ve svém bytě disponuje dostatkem místa, a tak se vedle estetičnosti hledí i na praktickou stránku a další možnosti využití. Není proto velkým překvapením, že co do popularity se rozkládací pohovky udržují na předních příčkách.

 
Výběr televizního stolku

Výběr televizního stolku

vyšlo 26.10.2007

Sektorovým obývacím stěnám, typickým především pro sedmdesátá a osmdesátá léta, již dávno odzvonilo. Nové místo v domácnosti si tak musel nalézt i televizor, který býval do podobných sestav důmyslně zakomponován. Výrobci nábytku reagovali téměř okamžitě, a tak dnes můžeme vybírat ze široké nabídky televizních stolků.

 
Skleněné obrázky

Skleněné obrázky

vyšlo 25.10.2007

Přestože dnes lze v obchodech koupit téměř cokoliv, mnozí z vás si rádi svůj domov ozvláštní vlastním výtvorem. V následujícím článku naleznete návod, jak si vytvořit skleněné obrázky.

 
Péče o řezané květiny

Péče o řezané květiny

vyšlo 24.10.2007

Pomíjivá krása křehkých květů, ať za ně zaplatíme pár korun nebo i několik tisíc, stejně vydrží jen přírodou vymezený čas. Život některých květin může být krátký, třeba jen jeden den, nebo i několik týdnů či měsíců. Záleží na tom jak se o kytici postaráme.

 
Rostoucí židle - základ dětského pokoje

Rostoucí židle - základ dětského pokoje

vyšlo 22.10.2007

Všichni rodiče chtějí pro své dítě jen to nejlepší. Při rozhodování o židli je nutné myslet na mnoho aspektů. Asi nejdůležitější pro správnou volbu je ergonomicky zdravé sezení a dlouhá životnost židle. Ale nezapomínejte také, že židle se dítěti musí vzhledově líbit a měla by přinášet radost sezení.

 
Stále oblíbené houpací křeslo

Stále oblíbené houpací křeslo

vyšlo 21.10.2007

Do historie nábytkářství se útulný, pohodlný a dodnes žádaný kus nábytku zapsal zásluhou pana Thoneta, prvního výrobce ohýbaného nábytku v Čechách. Čilý a úspěšný podnikatel v roce 1861 totiž převratnou technologií uvedl do života starý vynález, který spatřil světlo světa již dávno předtím.

 
Luxfery v interiéru

Luxfery v interiéru

vyšlo 26.9.2007

Česká republika patří k největším výrobcům luxfer na světě, a tak není divu, že jejich použití není u nás žádnou novinkou. Původně se využívaly především v exteriérech, s postupem času a rostoucími nároky na bydlení si však našly místo i uvnitř našich domovů, kde se stávají zajímavým designovým prvkem.

 
Netradiční posezení

Netradiční posezení

vyšlo 16.9.2007

Každý interiér jednou zevšední a potřebuje něčím oživit, zvýraznit nebo doplnit. Někdo situaci řeší nákupem úplně nového nábytku, jiný si pověsí na stěnu obraz nebo nahradí zašlé závěsy moderními roletami. Inovace může být jednoduší než se zdá. Stačí vyměnit židli nekonvenčního designu.

 
Jak vybírat židli k pracovnímu stolu

Jak vybírat židli k pracovnímu stolu

vyšlo 4.9.2007

Známé reklamní heslo - kdo má židli, ten bydlí - platí stejně doma jako u pracovního stolu. Správná „pracovní“ židle podporuje pohodlné sezení, aniž by trpěla páteř, což ve výsledku znamená, že člověk se zbytečně neunaví a může se plně soustředit na práci.

 
Pěstování hyacintů

Pěstování hyacintů

vyšlo 6.6.2007

Hyacint pochází ze západní Asie, Turecka, Sýrie a Libanonu, ale jeho pojmenování má kořeny v řecké mytologii. Podle legendy byl bůh vegetace Hyakinthos přítelem boha Apollóna. Na jejich vztah žárlil bůh západního větru Zefyros a při závodech ve vrhu diskem Hyakintha zabil. Apollón pak na památku Hyakintha proměnil kapky jeho krve v květinu.

 
Sedací nábytek z umělé kůže

Sedací nábytek z umělé kůže

vyšlo 1.5.2007

Sedací souprava patří k nejpoužívanějším částem bytového nábytku, proto je potřeba věnovat výběru náležitou pozornost, a to jak z hlediska kvality, tak i vzhledu. Kdo nemá dostatek prostředků a touží po kožené sedačce, sáhne po ekokůži. Je to volba, která se vyplatí nebo jsme naletěli na reklamní trik?

 
Barevné velikonoce voní jarem

Barevné velikonoce voní jarem

vyšlo 6.4.2007

Kolikrát jste uvažovali o jiné velikonoční výzdobě domova než jste byli dosud zvyklí, ale inspirace se najednou kamsi vytratila? Kolik nápadů vám během roku blesklo hlavou a nyní, po jarním úklidu máte pocit, že nemáte sílu na nic jiného než obarvit pár vajíček a v květinářství koupit osení v květináči? Udělejte si chvilku pro sebe, a udělejte si procházku parkem, kde najdete dostatek materiálu na velikonoční aranžmá.

 
Koženou, nebo látkovou?

Koženou, nebo látkovou?

vyšlo 25.3.2007

Zařizujete nebo přestavujete obývák? Uvažujete o nové sedací soupravě? V těchto případech si určitě položíte otázku: koženou, nebo látkovou? Obě řešení mají své objektivní výhody a nevýhody, k tomu se však navíc připojují i subjektivní dojmy a pocity. Nejprve ale ke zcela zřejmým faktům.

 
Rostoucí židle typu Tripp Trapp bude s dítětem žít až do dospělosti

Rostoucí židle typu Tripp Trapp bude s dítětem žít až do dospělosti

vyšlo 21.3.2007

Pokud právě řešíte, jaký typ takzvané vysoké jídelní židle pořídit svému dítěti, pak zapřemýšlejte o rostoucí židličce typu Tripp Trapp. Původ této unikátní židle pochází ze Skandinávie, konkrétně z Norska. Už v roce 1972 ji tam vymyslel pod názvem KinderZeat designér Peter Opsvik, který ji navrhnul pro svého tehdy malého syna.

 
Pěstování bylinek v bytě

Pěstování bylinek v bytě

vyšlo 17.1.2007

V předjaří lidský organismus potřebuje zvýšený přísun vitamínů a minerálních látek a domácí zahrádka „babky kořenářky“ vám jejich dostatek zaručeně zajistí. Potřebnou denní dávku získáme přídavkem zelených natí do pokrmů, které získají na chuti a pestrosti.

 
< 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ ZAHRADNÍ LAVIČKY Z „TRAPLASTU“

Lavičky jsou dodávány jako stavebnice vč. spojovacího materiálu. Snadno se čistí i zimu přečkají na zahradě. Jsou vhodné na zahradu i jako městský mobiliář. Nepotřebují žádnou údržbu.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Zahradní kovový nábytek Lesja

Set dvou židlí, lavice a stolku LESJA - nekomplikovaný design potěší zastánce minimalistického designu – a nejen je. Pevná konstrukce bude sloužit po dlouhá léta.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.