RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Kovaný nábytek je stylový nábytek

Kovaný nábytek je stylový nábytek

vyšlo 20.10.2009

V moderních bytech vypadá kovaný nábytek velmi zajímavě, a i když to není levné zařízení, je to investice na léta. Stačí kovaný stůl, židlička nebo stojánek na noviny a již se vzhled pokoje úplně změní. Když to nepřeženeme, tak postele, stoly a stolky, křesílka a doplňky ze železa zpracovaného v dílnách uměleckých kovářů charakterizuje především elegance a odolnost

 
Podlahy oživíte s d-c-fix fóliemi – rychle a efektivně

Podlahy oživíte s d-c-fix fóliemi – rychle a efektivně

vyšlo 30.9.2009

Už jste objevili kouzlo samolepicí podlahové dlažby? Inspiraci a příklady, co dokážou udělat s vaším interiérem samolepicí fólie d-c-fix, jsme už pro vás připravili dříve. Tentokrát se zaměříme na možnosti proměn podlahových krytin, ať už se jedná o krytinu pěnovou nebo samolepicí dlaždice. A taky na další zajímavosti.

 
Bolí vás záda? Židle THERAPIA pro zdravé sezení!

Bolí vás záda? Židle THERAPIA pro zdravé sezení!

vyšlo 16.9.2009

Český výrobce PROWORK, specialista na ergonomické židle, manažerská křesla a kancelářské židle vyvinul zcela nový unikátní koncept sezení THERAPIA. Tzv.terapeutické židle THERAPIA mají 4 patentované bioaktivní zóny, které podepírají správným způsobem tělo při sezení a pomáhají udržet tělo ve správné pozici.

 
Nalaďte se do pohody s polštáři a polštářky

Nalaďte se do pohody s polštáři a polštářky

vyšlo 15.9.2009

Polštáře má většina z nás spojené především s odpočinkem, jejich využití je však mnohem širší. Patří bezesporu k základům dobrého spánku, ale mohou být i skvělými pomocníky v boji s namoženou páteří, s depresí nebo dokonce i migrénou. Jsou skvělými doplňky v obývacím pokoji i podporou při práci. Stačí si jen vybrat ten, který zrovna potřebujete.

 
Moderní tapety pro svěží změnu domova

Moderní tapety pro svěží změnu domova

vyšlo 3.9.2009

Po tapetománii šedesátých a sedmdesátých let byste ještě před pár lety našli tapetu jen v málokteré domácnosti, dnes však slaví opět návrat ve velkém stylu. Možná díky inspiraci právě z let sedmdesátých, která je nyní patrná v designu, architektuře i v módě. Stále se sice lepí na zdi pokojů, technologie výroby ale pokročila a použití materiálů je pestřejší.

 
Moderátorka Kristelová má ráda skandinávský styl

Moderátorka Kristelová má ráda skandinávský styl

vyšlo 1.9.2009

Moderátorka Kateřina Kristelová, která provázela hitparádou T-Music či uváděla s Jiřím Kornem hudební soutěž Eurosong, žije s přítelem v dvoupokojovém bytě na pražském Černém mostě. Zbožňuje zařizování interiérů, má ráda hodně dřeva a světlé barvy. Nedávno si pořídila nové vestavěné skříně - tady si však nechala poradit od profesionálů.

 
Správnou kancelářskou židli vyberete v e-shopu

Správnou kancelářskou židli vyberete v e-shopu

vyšlo 26.8.2009

Kancelářská židle je nezbytnou součástí života, na které většina z nás stráví denně mnoho hodin. Všichni dobře víme, že dlouhodobé sezení na nevhodné kancelářské židli může přivodit vážné zdravotní potíže. Na jakou kancelářskou židli si sedneme, tak se také cítíme. Jak si správně vybrat?

 
Kovový nábytek? Proč ne!

Kovový nábytek? Proč ne!

vyšlo 13.8.2009

Líbí se vám kovový nábytek, ale obáváte se jeho koupě? Nemusíte. Kovový nábytek je stále modernější, velmi funkční a praktický a v našich domácnostech si docela určitě najde své místo a nemusí to být jen na zahradě, jak jsme byli dosud zvyklí.

 
Záclony dotvářejí interiér

Záclony dotvářejí interiér

vyšlo 27.7.2009

Záclony jsou stále nedílnou dekorací našich domácností, ačkoliv i ony podléhají módním trendům. Nebojte se tedy ani vy občas oživit svůj domácí interiér a obléct okna do nového "kabátu". Následující řádky vám mohou posloužit jako stručný námět či inspirace. Inspirujte se v naší firmě RALI Decor.

 
Dětské rostoucí židle a stoly pro děti od 4 let

Dětské rostoucí židle a stoly pro děti od 4 let

vyšlo 20.7.2009

Kvalitní sezení pro dítě je vhodné řešit již od malička. Jen tak dítě získá ty správné návyky, které jsou nutné pro zdravé sezení. Židle a stoly pro dospělé nejsou vhodné pro děti. Jen speciálně vyvinuté dětské židle a stoly s dítětem rostou, jsou zpravidla líbivé a pro sezení zdravé. Díky speciálním bezpečnostním prvkům jsou také bezpečnější.

 
Hravé proměny prostoru se samolepícimi fóliemi

Hravé proměny prostoru se samolepícimi fóliemi

vyšlo 7.7.2009

Přemýšlíte, jak oživit vaše obydlí zajímavými nápady? Patříte k tzv. hračičkům? Změnit stereotyp okoukaných povrchů nábytku a nejen to, jde velmi jednoduše a kreativně. Pomocí samolepicích fólií snadno vykouzlíte nevídané změny. Kdo má vkus a cit pro barvy, může skutečně kombinovat i zdánlivě nemožné.

 
Nadčasová krása mozaiky

Nadčasová krása mozaiky

vyšlo 2.7.2009

Už ve staré Mezopotámii zdobily luxusní domy mozaiky z různobarevných přírodních kamínků vyskládané do geometrických tvarů nebo zvířecích motivů. Přestože historie mozaiky sahá více než pět tisíciletí do minulosti, stejně jako všechny přínosné objevy lidstva, stále vstupuje do dějin. Dnešní doba mozaice přeje a je velkým hitem pro interiér i exteriér.

 
Paravány z módy nevycházejí

Paravány z módy nevycházejí

vyšlo 16.6.2009

Skladné a mobilní paravány v mnoha podobách přežily všechny historické epochy. Jejich kolébkou se stala už ve 3. století před naším letopočtem Čína. Otevřené velké prostory jsou krásné a vzdušné, přesto v nich člověk občas zatouží po odděleném soukromí. Paraván dokáže z místnosti ukrojit kus plochy a vytvořit tak malý soukromý ostrov.

 
Babiččina komoda

Babiččina komoda

vyšlo 6.6.2009

Z obyčejné dřevěné komody si můžete jednoduše vlastním přičiněním vyrobit krásnou malovanou komodu, připomínající časy našich babiček a prababiček. Všechny potřeby pro tuto techniku koupíte běžně ve výtvarných potřebách nebo v papírnictví - důležité jsou hlavně ubrousky s vhodným motivem.

 
Triky pro voňavý domov

Triky pro voňavý domov

vyšlo 24.5.2009

První dojem, který při vstupu do bytu pravděpodobně nově příchozí zaznamená, je vůně přítomná v místnosti. Je to nevědomé, ale přesvědčivé. Příjemná vůně vykouzlí během chvíle pohodovou atmosféru, kterou ocení nejen návštěva, ale také my sami. Několik jednoduchých triků dokáže nejen provonět interiér, ale navíc i osvěžit psychiku.

 
Kouzelný patchwork

Kouzelný patchwork

vyšlo 16.5.2009

Patchwork je stará textilní technika - jde o sešívání malých kousků různobarevných látek k sobě tak, aby vznikly různé vzory. Pokud si někdo představuje patchworkový vzor jen jako čtverce a pruhy, bude asi překvapen, jaké neuvěřitelné obrazce lze z různě tvarovaných kousků látek vykouzlit! Druhů patchworku a způsobů jeho šití je totiž celá řada.

 
Kreativní krása skla v interiéru

Kreativní krása skla v interiéru

vyšlo 29.4.2009

Moderní pojetí skla v interiéru už zdaleka nepředstavuje pouze materiál používaný k prosklení dveří či k zasklívání knihoven. Se sklem se dnes potkáváme v rodinných domech a bytech téměř na každém kroku. Sklo je oblíbeným materiálem architektů a designérů a jejich zásluhou se stále větší oblibě těší také u spotřebitelů.

 
< 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ ZAHRADNÍ LAVIČKY Z „TRAPLASTU“

Lavičky jsou dodávány jako stavebnice vč. spojovacího materiálu. Snadno se čistí i zimu přečkají na zahradě. Jsou vhodné na zahradu i jako městský mobiliář. Nepotřebují žádnou údržbu.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.