7points - rozšíření balkonu

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Nevhodný dětský nábytek skrývá různá úskalí

Nevhodný dětský nábytek skrývá různá úskalí

vyšlo 11.1.2010

Stejně jako dospělí i děti si zaslouží kvalitní a zdravotně nezávadný nábytek. Přinášíme vám informace o zdravotních rizicích, která přicházejí, když je do dětského interiéru vybrán nevhodný nábytek. Zajímavá řešení přináší italská společnost Moretti Compact, kterou na českém trhu zastupuje nová brněnská společnost Finezza design.

 
Originální 3D tapety

Originální 3D tapety

vyšlo 7.1.2010

Máte rádi originalitu a nevšednost? Chtěli byste něčím ozvláštnit své bydlení podle vzoru nebo dle vlastních představ? Designové 3D tapety nebo velkoformátové obrazy se mohou stát netradičním doplněním interiéru vašeho domova nebo kanceláře, klubu či kavárny.

 
Kožešinové a chlupaté doplňky v interiéru

Kožešinové a chlupaté doplňky v interiéru

vyšlo 2.1.2010

Kožešiny nás provázejí od nepaměti. Halili se do nich naši předci, na kožešinových houních se spalo u otevřeného ohně. K dotvoření pohodové nálady i dnes hledáme často dekorace a doplňky nejvyšší kvality a originality. Mohou jimi být právě kožešinové doplňky a předložky vhodné na zateplení podlahy bez koberců.

 
Plastové variace v interiéru

Plastové variace v interiéru

vyšlo 28.12.2009

Přestože drtivá většina domácností dává přednost příjemnému dřevěnému nábytku, slaví plast v nábytkářském průmyslu poměrně vysoké úspěchy. Plast tedy nemusí být nutně odmítaným materiálem. Právě naopak. Pronikají k nám trendy, které svou originalitou promění interiér ve zvláštní a zajímavý.

 
Vánoční dárky – tipy pro opozdilce

Vánoční dárky – tipy pro opozdilce

vyšlo 21.12.2009

Vánoce jsou doslova za dveřmi a vy ještě stále nemáte všechny vánoční dárky? Patříte k těm, kteří věří intuici na poslední chvíli? Nebo máte trochu zaděláno na lehkou nervozitu, že vše není úplně tak, jak byste si představovali? Máme pro vás pár tipů, které zaručeně zaberou.

 
Vtipných nápadů pro vánoční dárečky není nikdy dost

Vtipných nápadů pro vánoční dárečky není nikdy dost

vyšlo 17.12.2009

Advent je čas klidu a míru, který s sebou ale často přináší horké chvilky nad vymýšlením dárečků pro naše blízké. Pokud zrovna nepatříte k těm, kteří jsou již od října připraveni se zabalenými dárečky ve skříni a nyní se už těší na nadcházející vánoční čas, neztrácejte hlavu a klid. Obavy nejsou na místě, a času máte stále dost. Pro inspiraci jsme vám připravili další nášup několika tipů na vánoční dárky…

 
Barvy v bytě VI. - Červená

Barvy v bytě VI. - Červená

vyšlo 16.12.2009

Další základní barvou je vedle žluté a modré barva červená. Jde o barvu velice výraznou, která může působit pozitivně, ale i negativně, proto se s ní musí pracovat velice opatrně a citlivě. Pro mnohé je červená také barvou blížících se Vánoc.

 
Vánoce u sousedů - Německo

Vánoce u sousedů - Německo

vyšlo 13.12.2009

Vánoce jsou pro většinu křesťanských národů jedněmi z nejdůležitějších svátků v roce. Slaví se od 25.prosince, den narození Ježíse Krista, až do 6.ledna, den Zjevení Páně nebo také svátek Tří králů. Slavení Vánoc a zvyky, které je provázejí, jsou v mnohém pro Střední a Západní Evropu společné, ovšem každá země má jistá specifika a tradice, které ctí. Jak vypadají Vánoce u našich západních sousedů, v Německu?

 
DesignSUPERMARKET potřetí láká na neotřelé vánoční dárky

DesignSUPERMARKET potřetí láká na neotřelé vánoční dárky

vyšlo 10.12.2009

Stejně jako loni a předloni se i letos v předvánočním čase uskuteční festival současného designu s názvem designSUPERMARKET. Mezi 10. a 13. prosincem tak budete moci v pražské Liliové ulici opět moci zakoupit zajímavé a netradiční vánoční dárky.

 
Kouzlo vánočního osvětlení

Kouzlo vánočního osvětlení

vyšlo 7.12.2009

Vánoční období je jedním z nejkrásnějších v roce. K jeho pohodovému prožití už téměř neodmyslitelně patří okenní osvětlovací dekorace, světelné řetězy a řada drobností osvětlujících slavnostní štědrovečerní tabuli, které rozzáří oči nejen těch nejmenších. Chcete si užít vánoční atmosféru naplno a udělat radost dětem?

 
Lůžkoviny ovlivňují kvalitu spánku

Lůžkoviny ovlivňují kvalitu spánku

vyšlo 4.12.2009

Kvalitní spánek regeneruje tělo i duši. Většina lidí prospí přibližné třetinu života, ale výběru lůžkovin věnuje poměrně málo pozornosti. Abychom se po probuzení cítili svěží a odpočatí, nestačí pouze správná matrace. Záleží i na lůžkovinách. Abychom se v ložnici a hlavně v posteli cítili co nejlépe, měli bychom si při výběru lůžkovin dopřát dostatek času i informací.

 
Vánoční dárky – inspirujte se!

Vánoční dárky – inspirujte se!

vyšlo 3.12.2009

Taky vás děsí pohled do kalendáře? Za tři týdny jsou tu totiž Vánoce. Svátkům klidu a pohody někdy předchází pořádný maraton při výběru a nákupu dárečků pro naše blízké. Abyste vůbec mohli vyběhnout mezi regály v obchodních domech, je dobré nejprve vědět, čím vlastně chcete obdarovat. Přinášíme vám několik vánočních tipů na dárky, které můžou posloužit jako inspirace.

 
Terapeutické židle chrání zdravá záda vašich dětí

Terapeutické židle chrání zdravá záda vašich dětí

vyšlo 27.11.2009

Multifunkční rostoucí terapeutické židle THERAPIA MINI+ představují novou kategorii dětské ergonomické židle pro dlouhé sezení bez škodlivých následků. V čem jsou jiné než běžné dětské židle? Především zcela automaticky podepírají tělo při sedu a nutí dítě sedět vzpřímeně s rovnými zády.

 
S kůží na trh ...

S kůží na trh ...

vyšlo 16.11.2009

Pravá kůže má v interiéru zastoupení od nepaměti - je to symbol kvality, pohodlí a přepychu. Ze svého tradičního uplatnění na sedacím nábytku se už dávno propracovala i na jiné kusy vybavení i na doplňky. Víte o ní skutečně všechno?

 
Sektorový nábytek – dejte mu šanci

Sektorový nábytek – dejte mu šanci

vyšlo 23.10.2009

Pokud jste přesvědčeni o tom, že sektorový nábytek patří nenávratně minulosti, jste na omylu. Sektor nemusí mít nutně příchuť starých kousků Universalu, který „zdobil“ bez rozdílu snad všechny dětské pokoje, ale právě naopak. Základní předností moderního sektorového nábytku je jeho variabilita a snadné složení modulů do libovolné sestavy. Je funkční, kvalitní, přitom nic není na úkor estetické stránky bydlení.

 
Police a regál nebo rovnou příruční sklad?

Police a regál nebo rovnou příruční sklad?

vyšlo 22.10.2009

Potřebujete regál na míru? Máte prostor, kde by se vám hodil příruční sklad? Potřebujete pořádný policový regál, do kterého se nebudete bát ukládat i těžké věci? Výrobci policových regálů vám navrhnou řešení, ať již potřebujete udělat pořádek doma, na chalupě nebo v kanceláři, vybavujete spíž, garáž, dílnu či archiv.

 
Kovaný nábytek je stylový nábytek

Kovaný nábytek je stylový nábytek

vyšlo 20.10.2009

V moderních bytech vypadá kovaný nábytek velmi zajímavě, a i když to není levné zařízení, je to investice na léta. Stačí kovaný stůl, židlička nebo stojánek na noviny a již se vzhled pokoje úplně změní. Když to nepřeženeme, tak postele, stoly a stolky, křesílka a doplňky ze železa zpracovaného v dílnách uměleckých kovářů charakterizuje především elegance a odolnost

 
< 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.