Profiterasy

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Jaké vánoční ozdoby a dekorace jsou trendy pro rok 2017?

Jaké vánoční ozdoby a dekorace jsou trendy pro rok 2017?

vyšlo 8.12.2017

Trendy jsou ve všem. Jsou v životním stylu, v oblečení, ve stravování, prostě v celém našem životě. Většinu z nás přirozeně zajímá, co momentálně “frčí” a přizpůsobujeme tomu naše životy. Sledování trendů vychází z naší touhy po změně a inspiraci. Ani je vlastně nemusíme brát příliš vážně, stačí, když se necháme inspirovat a třeba se nám nějaký z následujících trendů bude hodit na výzdobu našich domovů pro tu nejkrásnější dobu v roce.

 
Přivítejte ve své domácnosti rustikální nábytek

Přivítejte ve své domácnosti rustikální nábytek

vyšlo 23.11.2017

Rustikální nábytek se od klasického nábytku velmi liší. Pokud patříte mezi jeho milovníky, mohli jste se setkat s odlišným názorem vašich blízkých. Ne všichni jeho kouzlu propadli, a proto můžete být na vážkách, zda si takový nábytek do domácnosti pořídit a neustále poslouchat narážky na tento vzhledem specifický nábytek. To však neznamená, že byste se takového nábytku měli vzdát! Co v sobě ve skutečnosti skrývá rustikální nábytek? To a mnohé jiné se dozvíte v článku níže.

 
Optimální prostor pro fototapety

Optimální prostor pro fototapety

vyšlo 18.11.2017

Kolik času trávíte v kuchyni? Ať už málo, nebo naopak více, vyplatí se mít tuto místnost co možná nejvíce stylovou. Cítit se zde budete perfektně nejen při přípravě pokrmů. Vždyť moderní kuchyně slouží zároveň také jako jídelna.

 
Jak rychle zrenovovat sedací soupravu? Zkuste napínací potahy

Jak rychle zrenovovat sedací soupravu? Zkuste napínací potahy

vyšlo 31.10.2017

Už se nemůžete dívat na opotřebovanou sedačku, ale kvůli finanční situaci si nemůžete pořídit novou? Nebo měníte vzhled interiéru a potřebujete vaši starou sedací soupravu přizpůsobit novému designu? Jděte na to chytře a sedačku jednoduše zrenovujte s minimálními náklady. Dosáhnout toho můžete díky univerzálním napínacím potahům, které vdechnou vaší sedačce nový život.

 
Jak mít doma pořád uklizeno?

Jak mít doma pořád uklizeno?

vyšlo 28.9.2017

Uklizeno chce mít doma nejspíš každý. Ne každý ale ví, jak zařídit, aby se z uklízení stal průběžný rituál, a ne zloděj volných víkendů. My vám prozradíme pár tipů na to, jak si nejen uklidit, nýbrž si pořádek i udržet!

 
Přivítejte návštěvu originální rohožkou

Přivítejte návštěvu originální rohožkou

vyšlo 23.9.2017

Rohožky před dveře mají nejen praktický význam, ale mohou být také velmi originální a vtipné. Návštěva bude do dveří vstupovat s dobrou náladou a úsměvem na rtech. A pochopitelně také s očištěnou obuví.

 
České kožené sedací soupravy na míru

České kožené sedací soupravy na míru

vyšlo 18.9.2017

Kožené sedací soupravy jsou stále výrazem luxusu, stylu a dobrého vkusu. Kožené sedačky mají svůj neopakovatelný půvab, i když jsou dražší a náročnější na údržbu. Pokud uvažujete o sedačce z pravé kůže, vsaďte na kvalitu a nechte si raději vyrobit sedací soupravu na míru.

 
Masivní nábytek ve stylovém i moderním provedení

Masivní nábytek ve stylovém i moderním provedení

vyšlo 15.9.2017

Zažitá představa o nábytku z masivu je dubová lavice nebo postel ve venkovské chalupě. Může být. Ovšem masivní nábytek může mít také velmi moderní tvary a design a proto skvěle zapadne i do moderních interiérů, dětských pokojů či pracoven.

 
Sedací pytle Relax-vaky – zdravé a veselé sezení nejen pro děti

Sedací pytle Relax-vaky – zdravé a veselé sezení nejen pro děti

vyšlo 8.9.2017

Sedací vaky jsou ideální pro všechny, kteří hledají zdravé, pohodlné a přitom originální posezení. Zvláště děti milují hry a zábavu za všech okolností, a tak je mnohem více bude bavit sledování televize ze sedacího vaku než z obyčejného křesla. Sedací vaky však nejsou určeny jen pro děti. Vzory, barvy a tvary uspokojí teenagery i dospělé.

 
Správné sezení u psacího stolu je u školáků i předškoláků prevencí problémů se zády

Správné sezení u psacího stolu je u školáků i předškoláků prevencí problémů se zády

vyšlo 24.5.2017

Máte doma předškoláka a myslíte si, že věnovat pozornost správnému sezení u psacího stolu je zbytečné? Opak je pravdou! Dítě by si mělo už před nástupem do školy osvojit správné sezení, aby pro něj byl přechod do školních lavic co nejsnadnější. Jak tedy u dětí vypěstovat ty správné návyky a na co dát pozor? A jak moc záleží na (ne)vhodné židli a psacím stole?

 
Jak si vylepšit nábytkové kousky z IKEA?

Jak si vylepšit nábytkové kousky z IKEA?

vyšlo 26.4.2017

Nakupujete rádi ve švédském řetězci prodejen IKEA? Pak vás již možná oslovilo množství jejich projektů. A některé jste si třeba sami zvládli předělat podle svých představ, požadavků bytu anebo uzpůsobit danému prostoru či barvě okolního prostředí. A právě takovýmto předělávkám se říká IKEA HACKS.

 
Sektorový nábytek se hodí do obývacího pokoje, ložnice i jídelny

Sektorový nábytek se hodí do obývacího pokoje, ložnice i jídelny

vyšlo 25.4.2017

Sektorový nábytek najde své uplatnění ve všech místnostech bytu či domu. Bez obav můžete zařídit velmi vkusně a stylově celý dětský pokoj, ložnici i obývací pokoj, jídelnu, pracovnu nebo předsíň. Nabídka jednotlivých kolekcí je natolik široká, že si vyberou příznivci moderního nábytku stejně jako vyznavači klasiky, masivu nebo rustikálního nábytku. Inspirujte se v následujícím článku.

 
Jak správně vybrat vestavěnou skříň a udržet v ní pořádek?

Jak správně vybrat vestavěnou skříň a udržet v ní pořádek?

vyšlo 19.4.2017

Jaro je spojené s novými začátky, úklidy, očistou a probouzením se do krásných prosluněných dnů. Mnozí překypují energií, kterou se rozhodnou investovat do úklidu šatníku a nákupu nové skříně, která je nezbytnou součástí bydlení každého z nás. Pokud se Vám už nevejdou do šatníku nové kousky, je vhodné vyměnit starou skříň za vestavěnou skříň na míru.

 
Tipy na velikonoční dekorace – vajíčka, zvířátka a květiny

Tipy na velikonoční dekorace – vajíčka, zvířátka a květiny

vyšlo 13.4.2017

Velikonoce jsou tu cobydup, tak pokud už máte za sebou jarní úklid, začněte přemýšlet nad tím, jak si letos svátečně vyzdobíte domov. Velikonoci vítáme jaro, takže nesmí chybět květiny, spousta barev a samozřejmě ani tradiční dekorace jako jsou vajíčka či zvířátka. Že se vám nechce nic vyrábět? Nevadí, spoustu krásných dekorací koupíte na trzích i v obchodech.

 
Levné a stylové jarní dekorace - inspirujte se a přivítejte jaro

Levné a stylové jarní dekorace - inspirujte se a přivítejte jaro

vyšlo 6.4.2017

Dlouho očekávané jaro je konečně tady a s ním také jarní výzdoba interiérů čerstvými květinami a stylovými dekoracemi, které lahodí oku a mnohé jsou také velmi praktické a funkční. Připravili jsme pro vás několik tipů nejen do domácnosti, ale také na zahradu.

 
České sedací soupravy na míru - kožené, látkové i rozkládací

České sedací soupravy na míru - kožené, látkové i rozkládací

vyšlo 1.4.2017

Zákazníci stále častěji dávají přednost nábytku českých výrobců a platí to také o sedacích soupravách a pohovkách. Nákup u tuzemských výrobců má mnoho výhod a možná vás překvapí také příznivé ceny.

 
CABLOXX - více designu pro uzamykatelný nábytek

CABLOXX - více designu pro uzamykatelný nábytek

vyšlo 27.3.2017

Rakouský specialista na výrobu nábytkového kování Blum rozšiřuje s novým centrálním zámkovým systémem oblast využití svých box-systémů a vodicích systémů. Tento sortiment poskytuje systémové řešené zavírání kontejnerů nezávislé na použití typu různých box-systémů. Pro výrobce to znamená: vše pohodlně, snadno a najednou.

 
< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

DĚTSKÉ ROUSTOUCÍ ŽIDLE A STOLY MAYER

Kvalitní židle a stoly značky MAYER do dětského pokoje pro vaše školáky. Široký výběr rostoucích židlí a rostoucích stolů v různých barevných variantách a s mnoha doplňky. Odolné potahy Aquaclean s jednoduchou údržbou.

 

Vábnička pro likvidaci komárů JATA

Zbavte se komárů účinně a přitom ekologicky - na terase, balkóně i ve stanu nebo karavanu - díky vábničce JATA. 

 

LEVNÉ PLECHOVÉ ZAHRADNÍ DOMKY

Montované plechové zahradní domky, garáže a sklady za skvělé ceny - různé rozměry, barvy a způsoby provedení.

 

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.
 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.