Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Podzimní interiérové dekorace z vřesů

Podzimní interiérové dekorace z vřesů

vyšlo 5.10.2023

Vytvořit poutavou dekoraci z vřesů je velmi snadné. Vřesy a vřesovce jsou totiž velmi zajímavé jak barevně, tak svým netradičním květenstvím. Navíc se dají velmi dobře kombinovat jak s podzimním ovocem, tak s různými druhy ozdobných i funkčních nádob anebo jednoduše zpracovat do okouzlujících miniaturních či o něco větších věnečků.

 
Prodloužené povlečení je ideální pro všechny vyšší postavy

Prodloužené povlečení je ideální pro všechny vyšší postavy

vyšlo 4.10.2023

Standardně má ložní povlečení délku 200 cm, což je pro většinu populace dostatečné. Pro vyšší postavy, zhruba nad 190 cm, už může být standardní povlečení nepohodlné. A proto je lépe poohlédnout se po povlečení prodlouženém s rozměry 140x220 cm. Nabídka je naštěstí dostatečně široká a lze si zvolit různé materiály, barvy i vzory.

 
Tipy a inspirace pro podzimní dekorace do interiéru

Tipy a inspirace pro podzimní dekorace do interiéru

vyšlo 23.9.2023

Podzim s sebou přináší celou paletu okouzlujících barev. Stejnou barevnou škálu nám nabídnou i podzimní interiérové dekorace, které si buďto můžeme vyrobit sami anebo zakoupit. V mnoha případech máme díky na podzim dozrávajícím barevným plodům v přírodě tak širokou nabídku materiálů na tvoření, že není třeba ani žádné obchody navštěvovat. Stačí prostě zajít na procházku do lesa nebo do parku.

 
Dětské povlečení – čím děti zaručeně potěšíte?

Dětské povlečení – čím děti zaručeně potěšíte?

vyšlo 19.9.2023

Děti milují dětské povlečení s jejich oblíbenými hrdiny, zvířátky, filmovými hvězdami nebo v barvách jejich oblíbeného fotbalového klubu. Udělejte jim radost a pořiďte jim povlečení, do kterého se budou každý večer těšit. Ale nezapomeňte ani na kvalitu materiálu a správnou údržbu.

 
Vybíráme botník – praktické tipy a inspirace do předsíně

Vybíráme botník – praktické tipy a inspirace do předsíně

vyšlo 22.8.2023

Botník je nejdůležitějším kusem nábytku, který se nachází zpravidla ve vstupní místnosti každé domácnosti. Botníky nám pomáhají přehledně a systematicky uspořádat sezónní obuv v šatnách a zádveřích. Vchod do bytu či domu by měl být reprezentativním místem ve všech směrech, neboť první dojem po příchodu do interiéru je obzvlášť důležitý nejen pro návštěvy. Zjistěte, jaké jsou možnosti uskladnění bot a na co byste si měli dát pozor při výběru botníku.

 
Jak fungují dětské rostoucí stoly?

Jak fungují dětské rostoucí stoly?

vyšlo 15.8.2023

Za pár dnů je tady začátek školního roku, děti opět usednou do školních lavic a vrhnou se také na domácí přípravu. Pokud uvažujete nad novým pracovním koutkem pro školáka nebo máte doma prvňáčka, poradíme vám, proč vybrat dětem rostoucí stůl, jako ho správně nastavit, kdy upravit sklon pracovní desky a na jaké židli by dítě u stolu mělo sedět a proč.

 
Domácí pohoda ve stylu hygge? Co to znamená a jak na ni?

Domácí pohoda ve stylu hygge? Co to znamená a jak na ni?

vyšlo 10.8.2023

Věděli jste, že Dánové jsou považováni za nejšťastnější národ světa? A tak není divu, že bydlení ve stylu hygge pochází právě z Dánska. Způsob života chápou jako něco výjimečného, jako umění najít si krásu v každém okamžiku. Což je silně spojeno s pohodlným bydlením a smyslem pro detail. Hygge styl sází na útulnost, hřejivou atmosféru a harmonický domov. Vytvořit si prostředí v takovém duchu přitom není nic složitého.

 
Cottage styl – atmosféru venkova vytvoříte i v panelovém bytě

Cottage styl – atmosféru venkova vytvoříte i v panelovém bytě

vyšlo 4.8.2023

Chtěli byste vnést do svého domova trochu atmosféry venkova? Nebaví vás strohý moderní nábytek ani minimalistické pojetí interiéru? Pak se možná právě vám bude líbit cottage styl, který je připomínkou stylu bydlení, ve kterém se žilo v dobách našich babiček. Vybavení vašeho domova však nemusí být nutně staré a ošuntělé.

 
Komoda – funkční kus nábytku nebo osobitý solitér?

Komoda – funkční kus nábytku nebo osobitý solitér?

vyšlo 2.8.2023

Komoda coby praktický nábytkový díl je běžnou součástí ložnicových sestav, dětských a obývacích pokojů i domácích pracoven. Uložit do ní lze cokoliv. Při výběru komody se nemusíte držet zpátky a vše nakupovat v jednom stylu. Naopak, komoda může být naprostým solitérem, který vybočuje a poutá pozornost.

 
Levandule – poklad na zahradě, v ložnici i v kuchyni

Levandule – poklad na zahradě, v ložnici i v kuchyni

vyšlo 11.7.2023

Klasická levandule (lavandula) patří k velmi oblíbeným trvalkám. Pokud bychom se vydali za hledáním důvodů její oblíbenosti, určitě by to byla nádherná intenzivní vůně, okouzlující vzhled a barva a v neposlední řadě také její mnohostranné využití. Ačkoli je pro nás levandule spjata povětšinou s oblastí francouzské Provence, existuje již i u nás levandulová farma a levanduli si koneckonců můžete vypěstovat sami.

 
Fotozáclony  - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

Fotozáclony - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

vyšlo 26.4.2023

Pokud přemýšlíte nad tím, čím byste ozvláštnili interiér tak, abyste šli ruku v ruce s nejmodernějšími trendy, pak zbystřete. Jestliže už vás nebaví klasické krajkové záclony, či žaluzie, které má doma každý, pak zkuste fotozáclony. Jedná se o novinku, která rozjasní váš interiér a navíc může díky nepřebernému množství motivů přinést do vašeho bytu kus přírody, exotiky nebo čehokoliv, co máte rádi.

 
Proč patří povlečení z egyptské Mako bavlny mezi to nejlepší?

Proč patří povlečení z egyptské Mako bavlny mezi to nejlepší?

vyšlo 23.4.2023

K tomu, abyste se vyspali do růžova, je potřeba, abyste měli kvalitní matraci, rošt, příjemné lůžkoviny a hlavně kvalitní povlečení, které je příjemné na dotek. Mezi to nejkvalitnější patří povlečení z egyptské Mako bavlny. Řekneme vám proč.

 
Inspirace pro velikonoční stolování - prohlédněte si fotogalerii

Inspirace pro velikonoční stolování - prohlédněte si fotogalerii

vyšlo 1.4.2023

Velikonoce jsou tradičně nejen největším křesťanským svátkem, ale pro mnohé také znamením příchodu jara, probouzení přírody ze zimního spánku a oslavou nového života. Domy, byty i zahrady zdobíme velikonočními dekoracemi, vajíčky, zajíčky, kuřátky, větvičkami a tyto prvky se objevují také na nádobí.

 
Velikonoční dekorace ze zavařovacích sklenic

Velikonoční dekorace ze zavařovacích sklenic

vyšlo 22.3.2023

Velikonoční nebo jarní dekoraci si jednoduše můžete vyrobit z doma běžně dostupných věcí. Základem jsou zavařovací sklenice jakékoliv velikosti a pak už je to na vaší fantazii. Můžete použít vajíčka, barevné papíry, barvy, květiny, větvičky, bonbóny, čokoládová vajíčka, apod.

 
Jarní a velikonoční květinové dekorace – inspirujte se!

Jarní a velikonoční květinové dekorace – inspirujte se!

vyšlo 17.3.2023

Velikonoce jsou klasickým symbolem jara, ale také časem, kdy se aranžérským možnostem rozhodně meze nekladou. Přímo vyzývají k naší kreativitě a k tomu užívat si pestrých, zářivých a kontrastních barev a symbolů jara jako jsou kvetoucí cibuloviny, vajíčka, peří, větvičky, košíčky, zajíčci a mnohé další symboly.

 
Kupujeme ručníky: Jaké materiály jsou nejlepší a jak se o ručníky starat?

Kupujeme ručníky: Jaké materiály jsou nejlepší a jak se o ručníky starat?

vyšlo 2.1.2023

Měkké, suché a voňavé ručníky by neměly chybět v žádné koupelně, kde má své místo odpočinek i relaxace. Hezky srovnané a barevně sladěné ručníky vypadají krásně, ale musí hlavně dobře splňovat svou funkci. Měly by snadno vsáknout vlhkost, měly by být příjemné na dotek a ideálně rychle schnout. Jaké materiály jsou dostupné a podle čeho ručníky vybírat?

 
Nevíte, čím obdarovat své blízké? Máme pro vás zajímavé tipy na vánoční dárky

Nevíte, čím obdarovat své blízké? Máme pro vás zajímavé tipy na vánoční dárky

vyšlo 24.11.2022

O Vánocích chceme udělat svým blízkým, rodině a přátelům radost, ale často si lámeme hlavu s vhodným dárkem. Máme pro vás tipy na spoustu zajímavých dárků pro celou rodinu včetně domácích mazlíčků. Je-libo něco praktického, měkkého, zdravého nebo voňavého?

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.