IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Drátěný program UVAX - přehledná kuchyň v elegantním designu

Drátěný program UVAX - přehledná kuchyň v elegantním designu

vyšlo 21.6.2012

Aby byla příprava jídla příjemná, je třeba mít kvalitně vybavenou a přehlednou kuchyň. Každá hospodyňka ale ví, jak je někdy těžké udržet v ní pořádek. Díky drátěnému programu české firmy UVAX, s. r. o. však získá každá vařečka, naběračka, kořenka a další potřeby své místo. Kuchyň bude krásně přehledná a vy budete vždy vědět, kam pro co sáhnout.

 
Zdravý nábytek pro malé školáky

Zdravý nábytek pro malé školáky

vyšlo 18.6.2012

Bolí Vás záda? Asi se někde stala chyba… Chcete, aby záda nebolela časem i Vaše děti? Pokud ano, tak předejděte chybám, které rodiče často dělají: nenechte sedět děti na židlích pro dospělé a u stolu, který je pro ně vysoký! Pořiďte jim už nyní v pěti letech tzv. rostoucí židlí a rostoucí stůl, které s nimi porostou až do dospělosti. Finančně se to určitě vyplatí a z hlediska zdraví je to i prevence bolesti zad.

 
Sedací soupravy ke každodennímu spaní

Sedací soupravy ke každodennímu spaní

vyšlo 31.5.2012

Dávno jsou pryč doby, kdy sedačky sloužily pouze k jedinému účelu, a sice k sezení. Dnes již často potřebujeme, aby sedací souprava splňovala nejen účel občasného odpočinku, ale v případě potřeby se pohotově proměnila na pohodlnou postel a v neposlední řadě i reprezentovala náš interiér. Přesně takové a mnohé další velmi kvalitní sedačky nabízí Nábytek Alfa.

 
Moderní jídelní židle a stoly – místo pro rodinu

Moderní jídelní židle a stoly – místo pro rodinu

vyšlo 31.5.2012

Doby, kdy se jídelna tísnila v koutě kuchyně, jsou minulostí. Moderní jídelna je důležitým spojovacím článkem mezi obytným a kuchyňským prostorem, těžištěm celého bytu – scházíme se v ní k běžnému stolování, ke svátečním příležitostem, při probírání každodenních témat nebo při různých oddychových aktivitách, často je místem příjemného posezení s přáteli. Měla by spojovat kvality obytného i kuchyňského prostoru – být pohodlná a příjemná, zároveň praktická a funkční. Jejímu zařizování bychom proto měli věnovat patřičnou pozornost.

 
Akvárium jako designový prvek interiéru

Akvárium jako designový prvek interiéru

vyšlo 2.5.2012

V dnešní době se snažíme v domovech šetřit místem, kde se dá, a proto pořídit si klasické akvárium je pro mnoho lidí nemyslitelné. Stejně tak, jako interiéry prochází modernizací, také dnešnímu interiéru sluší moderní akvária. Už to nemusí být jen objemné skleněné kvádry, současná akvária vynikají minimalismem, zajímavými tvary, materiály a také svým umístěním.

 
Rozkládací a výsuvné postele aneb instantní spaní

Rozkládací a výsuvné postele aneb instantní spaní

vyšlo 6.3.2012

Pokud jste majitelem malého bytu, určitě se snažíte ušetřit každý volný centimetr a vybíráte pouze takový nábytek, který nebude zabírat příliš místa. Jak ale vyřešit spaní, abychom nemuseli omezovat své pohodlí a potřeby? Řešení nabízí rozkládací nebo výsuvné postele, které kromě lůžka navíc dokážou elegantně schovat peřiny, polštáře a řadu dalších věcí.

 
Barvy v bytě XII. - Hnědá

Barvy v bytě XII. - Hnědá

vyšlo 2.3.2012

Poslední barvou, která uzavírá náš seriál, je hnědá. Do interiéru jsou vhodné všechny odstíny hnědé, ne všichni lidé jí však holdují. Je to škoda, tato barva je totiž barvou země, vyzařuje klid, jistotu a hřejivost, které dodají místnostem ten správný pocit domova. Zároveň je barvou dřeva, a tak navozuje pocity souznění s přírodou.

 
Designová křesla a lehátka

Designová křesla a lehátka

vyšlo 20.2.2012

Křeslo se zdá být jen malým dílkem v interiérovém vybavení, pokud ale vybereme nějaký pěkný designový kousek, může se stát nepřehlédnutelným solitérem. Nemělo by chybět v žádné moderní a plnohodnotné domácnosti, nabízí totiž příjemný odpočinek po náročném pracovním dni a pomáhá načerpat ztracenou energii.

 
Jak ušetřit místo v šatní skříni

Jak ušetřit místo v šatní skříni

vyšlo 12.2.2012

Možná to taky znáte. Otevřete skříň a z polic vám překypují kusy oblečení, občas na vás z vyšších pater něco spadne, a když hledáte něco konkrétního, ani náhodou to nemůžete najít. Pokud je to i váš případ, rozhodně byste si měli udělat ve skříni pořádek a věci zorganizovat. Máme pro vás pár nápadů pro lepší využití prostoru.

 
Ložnice podle feng-šuej

Ložnice podle feng-šuej

vyšlo 10.2.2012

Ložnice je místností, kam si chodíme odpočinout po náročném dni, měla by tedy především navozovat pocit klidu, pohody a bezpečí. Je velmi intimním a osobním prostorem, kde začínáme i končíme každý den. Abychom se ve své ložnici cítili co nejlépe, je důležité ji vhodně uspořádat a barevně sladit, k tomu nám pomůže čínská nauka feng-šuej.

 
Technika na zavěšení záclon a závěsů

Technika na zavěšení záclon a závěsů

vyšlo 8.2.2012

Jak a na co zavěšit záclonu nebo závěs? To je otázka, na kterou si musí odpověděd každý, kdo řeší rekonstrukci interiéru, nový bytový textil a zastínění oken. Možnosti jsou velmi široké a je z čeho vybírat - garnýže nejrůznějších barev a materiálů, záclonové kolejničky, vitážní tyčky nebo také velmi oblíbené japonské stěny. Vše je samozřejmě vhodné plánovat a pořídit na míru vašim oknům.

 
Tipy na valentýnské dekorace a dárky

Tipy na valentýnské dekorace a dárky

vyšlo 5.2.2012

Ještě jsme pomalu nestačili uklidit vánoční výzdobu a už nám klepe na dveře Valentýn. Tento svátek připadající na 14. února oslovuje především všechny zamilované, protože právě pro ně je určen. Pokud romantické valentýnské atmosféře také každoročně propadáte, určitě se vám budou líbit tipy, jak si trochu té zamilované nálady vnést přímo k vám domů.

 
Jak odstranit odolné skvrny

Jak odstranit odolné skvrny

vyšlo 3.2.2012

Ve všech domácnostech občas dochází k nehodám, při kterých se něco rozlije, umaže, pocáká a podobně. Poměrně častěji se to děje v domácnostech s dětmi nebo zvířecími miláčky. Odolné skvrny se pak vytváří jedna za druhou a trápí nás zejména ty na viditelných místech. Naštěstí existují účinné prostředky, které nám pomohou problémy se skvrnami vyřešit.

 
Individuální styl záclonové soupravy

Individuální styl záclonové soupravy

vyšlo 24.1.2012

Každý kdo řeší problém se zavěšením záclony a závěsu jistě přemýšlí o tom, jakou techniku zvolit. Klasickou záclonovou kolejničku, na níž zavěsím záclonu i závěs, nebo tradiční dřevěnou stylovou záclonovou soupravu, nebo se snad s ohledem na nový moderní nábytek rozhodnu pro moderní kovovou soupravu?

 
Vakuové pytle ušetří místo v šatní skříni

Vakuové pytle ušetří místo v šatní skříni

vyšlo 21.1.2012

Možná to taky znáte. Otevřete skříň a z polic vám překypují kusy oblečení, občas na vás z vyšších pater něco spadne, a když hledáte něco konkrétního, ani náhodou to nemůžete najít. Pokud je to i váš případ, rozhodně byste si měli udělat ve skříni pořádek a věci zorganizovat. Máme pro vás tip pro lepší využití prostoru - vakuové pytle neboli vacu bags.

 
Ložní povlečení ovlivňuje atmosféru ložnice i kvalitu spánku

Ložní povlečení ovlivňuje atmosféru ložnice i kvalitu spánku

vyšlo 18.1.2012

Aby byl čas trávený v posteli příjemný a spánek opravdu kvalitní, je třeba mít nejen dobrou postel, matraci, peřinu a polštář. Velký význam na tom, jak se budeme v posteli cítit, má také ložní povlečení – jeho materiál, barvy a vzory. Je totiž velmi důležité, jaké prostředí si kolem sebe vytvoříme. Nezapomeňte, že jak si kdo ustele, tak si i lehne!

 
Likvidace vánočního stromku

Likvidace vánočního stromku

vyšlo 30.12.2011

Letošní Vánoce jsou již minulostí, ale ještě nám je doma připomínají vyhořelé svíčky adventního věnce, nesnědené cukroví, nějaké ty dekorace a samozřejmě vánoční stromek. Tomu už se také pod tíhou baněk a kolekcí pomalu svěšují větve a za chvíli bude doma dělat více nepořádku než krásy a radosti. Co si tedy s vysloužilým vánočním stromečkem počít?

 
< 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.