Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Povlečení Plus – kvalitní prostěradla a povlečení české výroby

Povlečení Plus – kvalitní prostěradla a povlečení české výroby

vyšlo 25.4.2013

Říká se, že jak si kdo ustele, tak si také lehne, proto neváhejte a navštivte internetový obchod Povlečení Plus, kde si vyberete kvalitní povlečení a prostěradla pro ten nejsladší spánek. V nabídce najdete ložní povlečení a prostěradla předních českých výrobců, v různých velikostech a materiálovém provedení a nechybí ani další zajímavý sortiment.

 
Zdravé spaní 6. – výběr ložního povlečení

Zdravé spaní 6. – výběr ložního povlečení

vyšlo 25.3.2013

Vybrat to správné povlečení je pro spánek velmi důležité. Řídit se jen jeho vzhledem nestačí, podstatný je především materiál ložního prádla – zejména pro alergiky. Aby nás nekousalo či jinak nedráždilo pokožku, nestudilo, nebo jsme se v něm naopak příliš nepotili, je třeba pečlivě vybírat. Které je tedy to pravé? Povlečení z bavlny, bambusu nebo třeba lnu?

 
Vyrobte si vlastní velikonoční dekorace a zapojte i děti

Vyrobte si vlastní velikonoční dekorace a zapojte i děti

vyšlo 23.3.2013

Už víte, jak letos na Velikonoce vyzdobíte interiér? Nemusíte v obchodech utrácet za drahé doplňky, spoustu pestrobarevných velikonočních dekorací si můžeme vyrobit sami. Chtěli byste něco nového a neokoukaného? Že vás nic nenapadá? Pojďte se inspirovat! Do výroby velikonočních ozdob navíc můžete zapojit i děti.

 
Zdravé spaní 5. – polštáře a přikrývky vybírejte i podle polohy při spánku

Zdravé spaní 5. – polštáře a přikrývky vybírejte i podle polohy při spánku

vyšlo 4.3.2013

Polštáře a peřiny se dnes vyrábí z řady moderních materiálů, ovšem své příznivce má stále také generacemi prověřené prachové husí peří. V čem se nám tedy bude nejlépe spát? Podle čeho bychom měli vybírat? Přihlédnout musíme v prvé řadě ke zdravotnímu stavu. Mnozí z nás totiž trpí alergiemi, migrénami, bolestmi páteře nebo kožními problémy.

 
Jak zařídit malý obývací pokoj?

Jak zařídit malý obývací pokoj?

vyšlo 13.2.2013

Od obývacího pokoje se očekává, že bude plnit funkci společenskou i odpočinkovou, že bude místem setkávání, zábavy, ale i relaxace. Měl by být tedy útulný a zároveň reprezentativní. Jak to ale udělat, když má náš obývák sotva pár metrů čtverečních? Nebojte, i malý obývací pokoj je možné uzpůsobit tak, aby splňoval veškeré naše požadavky.

 
Valentýnské tipy na interiérové a exteriérové doplňky

Valentýnské tipy na interiérové a exteriérové doplňky

vyšlo 6.2.2013

Mnoho zamilovaných už se těší na 14. února, kdy budou moci se svou drahou polovičkou oslavit svátek sv. Valentýna. Na tento den můžeme připravit také náš interiér a pomocí nejrůznějších dekorací navodit příjemnou atmosféru a vytvořit si hnízdečko lásky. Symbolem lásky je srdce, proto by určitě mezi vybranými dekoracemi nemělo chybět.

 
Jak pracovat s barvami v interiéru?

Jak pracovat s barvami v interiéru?

vyšlo 25.1.2013

Chystáte se vymalovat pokoj, nebo celý byt a vymýšlíte, jaké barvy by vám do dané místnosti nejlépe pasovaly? Abyste mohli barvy kombinovat, musíte se nejdříve dokonale seznámit s působením a schopnostmi jednotlivých barev. V tomto článku se také zaměříme na charakteristiky základních barev, jako je bílá, šedá a černá a zjistíme, jak ovlivňují interiér.

 
Oblékněte domácnost do biobavlny

Oblékněte domácnost do biobavlny

vyšlo 24.1.2013

Biobavlna si v poslední době získává značnou popularitu pro svou šetrnost vůči životnímu prostředí. Nejnovější trendy v bytové kultuře razí hesla – nejen módní a stylové, ale také ekologické by měly být tkaniny, které v domácnosti užíváme.

 
Variabilní stolování aneb skládací židle a stoly

Variabilní stolování aneb skládací židle a stoly

vyšlo 15.1.2013

Když v naší kuchyni není dostatek prostoru proto, abychom ji mohli zařídit běžným nábytkem, musíme hledat takové řešení, které ušetří místo a zároveň přinese veškerý potřebný komfort. Naštěstí jsou dnes k sehnání multifunkční skládací židle a stoly, které se dají jednoduše složit a v případě potřeby zase rozložit a opětovně použít.

 
Úložné boxy na hračky

Úložné boxy na hračky

vyšlo 20.12.2012

Děti a pořádek - tato dvě slova k sobě příliš nejdou a tak se většina maminek při pohledu do dětského pokoje mírně řečeno zděsí, co její ratolesti dokázaly zase vytvořit za nadělení. Myslíte si, že není možné udržet dětský pokoj uklizený? Nebojte, pokud je vybaven dostatkem promyšlených úložných prostor, naše naděje na pořádek se značně zvýší.

 
Tipy na vánoční dekorace

Tipy na vánoční dekorace

vyšlo 19.12.2012

Vánoční svátky jsou za dveřmi a pro ty, kteří nechávají výzdobu bytu na poslední chvíli, nabízíme pár zajímavých tipů. Možná už vás omrzela výzdoba, kterou rok co rok vytahujete z krabice, a proto byste si chtěli pořídit něco, co je moderní a trendy. Jaké dekorace však zvolit, aby vypadaly vkusně? Na co si dát při jejich výběru pozor?

 
Barevné vánoční trendy 2012 – dominantní bude bílá

Barevné vánoční trendy 2012 – dominantní bude bílá

vyšlo 7.12.2012

Vánoce jsou za dveřmi a tak pokud nepatříte k těm, kdo každoročně na stromeček věší stejné ozdoby zděděné po rodičích či prarodičích a rádi se držíte aktuálních trendů, je nejvyšší čas zapřemýšlet, jakou barvu vánočních ozdob letos zvolíte. Tento rok vede příroda a to jak barvami, tak i materiály. Tak co, necháte se také inspirovat módními barevnými trendy?

 
Tipy na vánoční dárky pro milovníky spánku

Tipy na vánoční dárky pro milovníky spánku

vyšlo 5.12.2012

Výběr vánočních dárků nebývá mnohdy jednoduchý. Obáváme se, abychom se trefili do vkusu a aby naši blízcí dárek vůbec využili. Všichni však rádi spíme a odpočíváme, tak se jako skvělý dárek pod stromeček nabízí například kvalitní ložní povlečení, trendy pyžama, ale i huňaté deky nebo měkoučké župany. Těmito dárky jistě potěšíte všechny obdarované.

 
Jak si jednoduše vyrobit vánoční svícen?

Jak si jednoduše vyrobit vánoční svícen?

vyšlo 2.12.2012

Nemusíte utrácet spousty peněz, abyste měli doma hezkou vánoční výzdobu. Někdy stačí mít nápad, trochu šikovné ruce a vytvoříte si originální dekoraci, jako je například tento vánoční svícen. Navíc pokud máte malé děti, můžete je do tvůrčí činnosti klidně také zapojit. Výroba je jednoduchá, zábavná a během chvíle vykouzlíte milý dáreček.

 
Moderní knihovna by měla být vzdušná

Moderní knihovna by měla být vzdušná

vyšlo 20.11.2012

Patříte mezi milovníky knih, ale od jejich koupě vás odrazuje nedostatek místa pro jejich uložení? Nezanedbávejte tohoto svého koníčka a pořiďte si praktickou, ale zároveň také elegantní a hravou knihovnu, která může být součástí každého, i malého interiéru. Současným trendem jsou knihovny s asymetrickými policemi a ledabylým uspořádáním.

 
Axin Trading - ratanový nábytek v zimních zahradách a obývacích pokojích

Axin Trading - ratanový nábytek v zimních zahradách a obývacích pokojích

vyšlo 16.11.2012

Chtěli byste si do vašeho obývacího pokoje nebo zimní zahrady pořídit opravdu luxusní a pohodlnou sedací soupravu? Nechte se okouzlit ratanovým nábytkem, který svým vzhledem i kvalitou dokáže konkurovat klasickému sedacímu nábytku a stane se dokonalým designovým prvkem vašeho interiéru.

 
Ratanový nábytek VONE – vytvořte si druhý obývací prostor nejen na vaší zahradě

Ratanový nábytek VONE – vytvořte si druhý obývací prostor nejen na vaší zahradě

vyšlo 31.10.2012

Vone je značka špičkového zahradního nábytku s univerzálním využitím, dodavatelem je jeden z největších a nejlépe hodnocených distributorů tohoto sortimentu v Německu a Švýcarsku. Vyzkoušejte i vy ratanový nábytek VONE.

 
< 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.