IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Obývací pokoj

Vyhledávání článků
Sektorový nábytek do obývacího pokoje, jídelny i ložnice

Sektorový nábytek do obývacího pokoje, jídelny i ložnice

vyšlo 20.10.2014

Sektorový nábytek mají mnozí stále spojený se socialistickou kanceláří nebo nábytkem universal. Sektor přitom dnes dominuje nabídce výrobců nábytku a odpovídá tak na současné trendy a poptávku zákazníků i designérů. Mezi sektorovým nábytkem dnes najdeme vše – nábytek do dětského pokoje, předsíně, ložnice a dokonce také rustikální nábytek z masivu.

 
Čarujte s prostorem pomocí 3D tapety

Čarujte s prostorem pomocí 3D tapety

vyšlo 30.9.2014

Kdo nemá rád nudu a stereotyp a rád by si vyzdobil interiér něčím opravdu originálním, může sáhnout po tapetách, které jsou opět v módě. Že jsou pro vás i klasické tapety již okoukané? V takovém případě vyzkoušejte 3D tapety, které promění každou místnost k nepoznání – jsou skvělým a velmi moderním designovým kouskem interiéru.

 
Rozkládací sedací soupravy na každodenní spaní s nešpinivou úpravou

Rozkládací sedací soupravy na každodenní spaní s nešpinivou úpravou

vyšlo 15.9.2014

Nákup nábytku a sedací soupravy obvykle bývá příjemnou povinností. Pokud ale chceme nebo potřebujeme na rozkládací sedačce denně spát, měli bychom vybírat obzvláště pečlivě. Většina rozkládacích sedacích souprav je určena pouze pro příležitostné spaní. A jak vůbec poznáme sedačku, na které můžeme spát každý den po celý rok?

 
Péřové přikrývky a polštáře

Péřové přikrývky a polštáře

vyšlo 10.9.2014

Peří jakožto výplňový materiál peřin a polštářů slaví velký návrat. Vyniká totiž spoustou skvělých vlastností a moderní péřové přikrývky a polštáře jsou již vhodné i pro alergiky. U péřových přikrývek a polštářů však může nastat jeden zásadní problém – ráno se vám rozhodně nebude chtít vylézt z postele!

 
Vybíráme polštář. Klasický, anatomický, nebo kombi?

Vybíráme polštář. Klasický, anatomický, nebo kombi?

vyšlo 18.8.2014

Že už máte ideální postel, rošt i matraci a polštář je podle vás nejméně důležitý? Omyl. Abyste se opravdu dobře vyspali, musí mít vaše páteř pohodlí odzdola až nahoru. Teď už tedy jen vybrat, který typ polštáře bude zrovna pro vás ten nejlepší. Existují tři možnosti...

 
Zastínění oken pomocí závěsů nevychází z módy

Zastínění oken pomocí závěsů nevychází z módy

vyšlo 21.7.2014

Zejména v horkých letních dnech je téma zastínění oken velmi aktuální. Někdo se slunečním paprskům brání pomocí rolet či žaluzií, jiní zase dávají přednost závěsům. Ty totiž nejenže stíní, ale zároveň dekorují a zútulňují naše bydlení. Díky modernímu designu, kvalitním materiálům a zpracování jsou závěsy vyhledávanými stínícími prvky.

 
Rohové sedací soupravy na míru - ideální volba do každého interiéru

Rohové sedací soupravy na míru - ideální volba do každého interiéru

vyšlo 18.7.2014

Ať už hledáte sedací soupravu do malého, nebo naopak do prostorného obývacího pokoje, skvělým řešením pro vás bude rohová sedací souprava, která dokáže báječně zaplnit jinak nevyužitý prostor. Jestliže máte speciální požadavky na její velikost, design, doplňkové vybavení či použitý materiál, nechejte si vyrobit rohovou sedací soupravu na míru.

 
Jak na správný výběr ložního povlečení

Jak na správný výběr ložního povlečení

vyšlo 8.7.2014

Máme pro Vás několik rad a typů v případě nákupu nového ložního povlečení, o které se s námi podělil majitel české firmy Matějovský, která již více jak 20 let patří na českém trhu mezi přední výrobce bytového textilu.

 
Víme, kde seženete designové bytové doplňky se slevou až 70 %!

Víme, kde seženete designové bytové doplňky se slevou až 70 %!

vyšlo 1.7.2014

Toužíte po designových věcech, ale zdají se Vám příliš drahé? Tak pro vás máme dobrou zprávu. Na Bella Rose se blíží další velký výprodej zboží se slevami až 70 %. Určitě neváhejte, nejkrásnější věci mizí velice rychle a Vaše nerozhodnost by Vás mohla později mrzet. Již dnes najdete ve výprodeji desítky nádherných kousků! Největší boom propukne 1.7.2014, kdy bude zlevněno dalších několik set kusů!

 
Drátěný program UVAX – dejte kuchyni řád

Drátěný program UVAX – dejte kuchyni řád

vyšlo 19.6.2014

Snad v každé kuchyni či koupelně občas bojujeme s nedostatkem odkládacího prostoru. V těchto chvílích si říkáme, že už konečně musíme pro všechno to náčiní najít stálé místo, aby bylo uloženo přehledně a bylo vždy po ruce. Tento problém nám pomůže vyřešit drátěný program, který je velmi praktický a stane se i vkusným doplňkem interiéru.

 
Jak si vybrat piknikový koš na letní stolování v přírodě?

Jak si vybrat piknikový koš na letní stolování v přírodě?

vyšlo 5.6.2014

Snad každá romantická duše touží po snídani v trávě po boku svého partnera. Stačí sbalit deku, naplnit piknikový koš dobrotami a vyrazit do přírody. Nemusí však jít nutně jen o snídani, do piknikového koše se vejde i oběd, nebo třeba večeře doplněná lahvinkou vína. Nechce se zlákat a vezměte svou drahou polovičku, přátele nebo rodinu na venkovní hody.

 
Pořiďte si vhodnou přikrývku na léto

Pořiďte si vhodnou přikrývku na léto

vyšlo 29.5.2014

Trávíte letní noci převalováním a otáčením peřiny na chladnější stranu? Znáte to - když se přikryjete, je vám horko, a bez přikrývky zase zima. Přečtěte si, jakou přikrývku zvolit na léto, aby vám pod ní bylo po celou noc příjemně.

 
Jak správně vyčistit péřovou přikrývku a polštář?

Jak správně vyčistit péřovou přikrývku a polštář?

vyšlo 27.4.2014

Peří je dokonalý, léty prověřený přírodní materiál. Na životnost a kvalitu péřových přikrývek a polštářů má však zásadní vliv správná péče a údržba. Poradíme Vám, jakých chyb se vyvarovat a prozradíme, jak peří správně vyčistit. Vaše polštáře a peřiny budou zase jako nové…

 
Jaká sedací souprava bude pro nás ta nejlepší?

Jaká sedací souprava bude pro nás ta nejlepší?

vyšlo 26.3.2014

V dnešní uspěchané době se doma sejdeme všichni opravdu až večer, je tedy dobré mít místo, kde bychom si po celodenním shonu v klidu odpočinuli. Tímto místem ve většině domácností je obývací pokoj, proto bychom ho měli zařídit tak, abychom se v něm cítili maximálně pohodlně. Obývací pokoj neslouží pouze k odpočinku po náročném dni, ale je to i naše reprezentativní místnost, která by měla být vkusně zařízena. Zde totiž trávíme nejvíce volného času a hostíme své návštěvy.

 
Skvrny od vína, čokolády či barev? Sedací soupravy dnes odolají všemu

Skvrny od vína, čokolády či barev? Sedací soupravy dnes odolají všemu

vyšlo 21.3.2014

Sedací soupravy mnohdy jakoby magicky přitahovaly nehody v podobě rozlitých skleniček od vína, umatlané ruce od čokolády našich ratolestí, nebo špinavé tlapky domácích mazlíčků. Ať se snažíme sebevíc, naši pohovku či sedačku zkrátka nemůžeme chránit donekonečna. Naštěstí již existují omyvatelné látky, které udrží sedací soupravu stále jako novou.

 
Umělý ratan – nábytek a doplňky z polyratanu se hodí do bytu i na terasu

Umělý ratan – nábytek a doplňky z polyratanu se hodí do bytu i na terasu

vyšlo 27.2.2014

Líbí se vám výrobky z ratanu, ale obáváte se jejich použití ve venkovním prostředí? Kvalitní a velmi odolnou náhražkou tohoto přírodního materiálu je polyratan, který pravý ratan dokonale imituje. Zahradní nábytek, lehátka, květináče a různé další doplňky z polyratanu můžete klidně nechat na dešti a nic se jim nestane.

 
Vybíráme ubrus – vedou běhouny a nešpinivé úpravy

Vybíráme ubrus – vedou běhouny a nešpinivé úpravy

vyšlo 14.2.2014

Pro někoho představuje ubrus jen zbytečný kus látky, který doslova magicky přitahuje nehody v podobě rozlitých nápojů, pro jiné je zase neodmyslitelnou součástí prostírání. Jestliže patříte k té druhé skupině, pak jistě víte, že dnes jsou již argumenty, že je ubrus pouhý lapač skvrn, zcela nemístné. Stačí zvolit ten správný materiál, který skvrnám odolává.

 
< 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >
Vikio - moderní nábytek

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.